Premijera

Vani je spot Borisa Novkovića 'Kunem ti se' prepun poznatih lica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetlo dana ugledao je dugoočekivani video spot Borisa Novkovića 'Kunem ti se' prepun poznatih lica lifestyle scene.

Sa Borisom su tako u spotu među ostalim zapjevali i zaplesali Anica Kovač, Goran Navojec, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Dalibor Petko, Sanja Vejnović, Željko Mavrović, Nikša Bratoš, Ante Pecotić i brojni drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz Na snimanju spota Anica zna što želi: 'Narodno nije loše, ja to slušam'

Boris Novković snimio spot za pjesmu 'Kunem ti se' s hrpom poznatih prijatelja

Inspiraciju za temu novog glazbenog spota, u režiji Marka Vrdoljaka, Novković je pronašao u spotu svog glazbenog uzora Paul McCartneya za pjesmu Queenie Eye, a u kojem sudjeluju mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza. Vođen tom idejom, Boris je pozvao mnoga utjecajna imena lifestyle scene da se pridruže u realizaciji njegovog novog glazbenog uradka.

'Pjesma je jedna od rijetkih koje pjevam a da nisam autor, to je Ante Pecotić. Prihvatio sam je jer sam je doživio kao da je moja po senzibiltetu i mislim da nosi pozitivnu energiju i opću poruku ljubavi. To smo željeli pokazati i u samom spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvijezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprinijeli tom ozračju. Želio bih zahvaliti svim mojim dragim kolegicama i kolegama što su se odazvali i odvojili svoje vrijeme za mene'',ispričao nam je Boris Novković.

'Rado sam se odazvala pozivu za snimanje Borisovog spota jer mislim da se radi o pjesmi koja će definitvno biti veliki hit ovoga ljeta. Također, moram napomenuti kako mi je ovo jedno od najljepših snimanja do sada, lijepo smo se zabavljali, uživali i vjerujem da će gledatelji osjetiti tu dobru i ugodnu energiju dok budu slušali pjesmu i gledali spot', rekla je jedna od sudionica u spotu, Ornela Vištica.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene