Svira blues

Steven Seagal dolazi u Ljubljanu 23. lipnja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najslavniji 'ponytail' (konjski rep) Hollywooda prvi puta dolazi u Sloveniju gdje će sa svojim brilijantnim pratećim bendom pokazati svoju dugogodišnju ljubav prema bluesu.

Steven Seagal je legenda hollywoodskih akcijskih filmova, od kojih se kino prihod do danas popeo na miljardu dolara. U devedesetim se sa Seagalom na filmskom platnu niste šalili.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni snagator Ovako je prije 30 godina izgledao glumac koji se sam prozvao seks-simbolom, evo koliko se promijenio do danas

Akcijski glumac Segal 'zaštitno lice' ruskog oružja - slikao se i s Putinom

Njegov entuzijazam i aktivizam na dobrotvornim akcijama – prvenstveno na području zaštite životinja i očuvanju planeta, razvikano prijateljstvo sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i slavnoj »ulozi« u realističnom showu Steven Seagal: Lawman, dobro su poznati široj javnosti. Oni koji prate njegovu karijeru, znaju, da je oduvijek u duši prije svega glazbenik.

Gitare se primio sa trinaest godina i instrumenta nije je više nikad puštao iz ruke. Blues ostaje njegova strastvena ljubav i dejstvo. Na bini je svirao blues sa legendama tipa BB King, John Lee Hooker, Bo Diddley in Clarence “Gatemouth” Brown, što govori dovoljno samo po sebi. Veliki dečki bluesa ne sviraju duete sa svima, da su svirali sa Stevenom, samo potvrdjuje njegov gitaristički talent i glazbeno znanje.

U ljeto poslije puno godina dolazi na europsku turneju, u sklopu koje prvi puta dolazi u Sloveniju. U Cvetličarnu sa njim dolaze stari lavovi – Big Bill Morganfield, sin velikog Muddyja Watersa in glazbenici, koju su bine i studije dijelili sa imenima poput The Rolling Stones, Eric Clapton, Natalie Cole, JJ Cale, Lynyrd Skynyrd, Johnny Winter, Bonnie Ratt, Elton John i mnogim drugima. Steven Seagal Blues Band ima impresivan pedigre.

Hollywoodska zvijezda koja svira blues dolazi u Ljubljanu u Cvetličarnu 23. lipnja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene