Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najslavniji 'ponytail' (konjski rep) Hollywooda prvi puta dolazi u Sloveniju gdje će sa svojim brilijantnim pratećim bendom pokazati svoju dugogodišnju ljubav prema bluesu.


Steven Seagal je legenda hollywoodskih akcijskih filmova, od kojih se kino prihod do danas popeo na miljardu dolara. U devedesetim se sa Seagalom na filmskom platnu niste šalili.

Vezani članci Slika nije dostupna "Posjeo me na stolicu i otkopčavao rasporak na kožnim hlačama": Glumica optužila Seagala za zlostavljanje Slika nije dostupna Ne žele ga u svojoj državi: Opaki glumac postao "nacionalna prijetnja"

Akcijski glumac Segal 'zaštitno lice' ruskog oružja - slikao se i s Putinom

Njegov entuzijazam i aktivizam na dobrotvornim akcijama – prvenstveno na području zaštite životinja i očuvanju planeta, razvikano prijateljstvo sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i slavnoj »ulozi« u realističnom showu Steven Seagal: Lawman, dobro su poznati široj javnosti. Oni koji prate njegovu karijeru, znaju, da je oduvijek u duši prije svega glazbenik.

Gitare se primio sa trinaest godina i instrumenta nije je više nikad puštao iz ruke. Blues ostaje njegova strastvena ljubav i dejstvo. Na bini je svirao blues sa legendama tipa BB King, John Lee Hooker, Bo Diddley in Clarence “Gatemouth” Brown, što govori dovoljno samo po sebi. Veliki dečki bluesa ne sviraju duete sa svima, da su svirali sa Stevenom, samo potvrdjuje njegov gitaristički talent i glazbeno znanje.

U ljeto poslije puno godina dolazi na europsku turneju, u sklopu koje prvi puta dolazi u Sloveniju. U Cvetličarnu sa njim dolaze stari lavovi – Big Bill Morganfield, sin velikog Muddyja Watersa in glazbenici, koju su bine i studije dijelili sa imenima poput The Rolling Stones, Eric Clapton, Natalie Cole, JJ Cale, Lynyrd Skynyrd, Johnny Winter, Bonnie Ratt, Elton John i mnogim drugima. Steven Seagal Blues Band ima impresivan pedigre.

Hollywoodska zvijezda koja svira blues dolazi u Ljubljanu u Cvetličarnu 23. lipnja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook