Stefany (Foto: PR)
Stefany (Foto: PR) Foto: PR

Pjesmu ''Najbolji'' i ovaj put potpisuju Ines Prajo i Arijana Kunštek, dok je aranžmanu pečat dao uvijek izvrstan Ivan Popeskić.


Stefany je srca publike, kao i struke i kolega osvojila kada je pokazala svoj snažan i moćan vokal, kao i samouvjerenost prilikom izvođenja bilo koje pjesme, ali ikada je javnosti predstavila nekoliko svojih pjesama.

Svaka je dobila pozitivne reakcije i to je Stefany i njenom timu dalo dodatni vjetar u leđa. Dodani vjetar u leđa Stefany je dobila i sada, predstavljajući novu pjesmu 'Najbolji', u kojem je napravila veliki glazbeni zaokret u zvuku i produkciji.


Pjesmu ''Najbolji' i ovaj put potpisuju Ines Prajo i Arijana Kunštek, dok je aranžmanu pečat dao uvijek izvrstan Ivan Popeskić.

Pjesma je spoj elektronike, live intrumenata i plesnog ritma koji itekako osvaja na prvu, a sveukupno sa vokalom Stefany mogla bi biti osvježavajuća novost na hrvatskoj glazbenoj pop sceni. Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Top modeli zaigrali nogomet protiv nogometaša Dinama! Slika nije dostupna Stefany je zaljubljena u bivšeg dečka Maje Cvjetković?