Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Volite Ivana Zaka? Dođite na druženje sa slavnim pjevačem!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Maja se vratila iz Pariza: 'Ušla sam tu kao fićo, a izašla kao mercedes' Slika nije dostupna 'Surađujem sa najboljima, i ako sam glazbenik, ne moram biti posvuduša!'

U tjednu kada je aktualni singl 'Naučila si me' po kojem je nazvana turneja, prešao 3 milijuna pogleda na YouTube-u; u tjednu kada je pušten posljednji kontingent ulaznica za veliki koncert u maloj dvorani Doma sportova, Ivan Zak poziva na druženje s fanovima!
Tako će ova subota, 16. veljače, točno u podne, u Croatia Records, Bogovićeva 5, biti rezervirana za sve njegove fanove koji su ga učinili jednim od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj.

Obožavatelji će u subotu imati prilike dobiti autogram na najnoviji album Ivana – Bolja od najbolje, fotografirati se s njim, popričati, ali doživjeti i neka iznenađenja!
Ova iznimna prilika, u kojoj će Ivan potpisivati najnoviji album i fotografirati se s fanovima, je za sve one koji ga pokušavaju uloviti nakon koncerata kada je red obožavatelja predug da bi se uspio posvetiti svakome..
Prvi među njima osvojit će i ulaznicu za Zakov veliki koncert u Maloj dvorani Doma sportova koji će se održati tjedan dana kasnije, točnije, u subotu, 23. veljače.
A svi koji taj dan kupe novi album, na poklon će dobiti ulaznicu za koncert!

Pozivamo vas da se pridružite ovom veselom događanju u ovu subotu u podne i uvjerite se u brojnost i vatrenost Ivanovih fanova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook