Zbog najavljenog lošeg vremena i kiše, atraktivan sportsko – edukativni projekt Pokreni se održat će se u četvrtak 25. lipnja, u 19 sati na dubrovačkom Stradunu, ispred crkve Sv. Vlaha.


Projekt se održava u suradnji s gradom Dubrovnikom i turističkom zajednicom grada Dubrovnika.

Vezani članci Sudionici Summita Kina +16 obišli Stradum i uživali u nastupu skupine Linđo (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 1 Hrvatski i kineski politički vrh uživali u Linđu na Stradunu Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Prometni kaos i mjere osiguranja preselili iz Zagreba na jug: 900 policajaca osigurava Kineze u Dubrovniku

Kao izaslanik pokroviteljice projekta, predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar - Kitarović, vježbačima i svim građanima obratit će se najtrofejniji hrvatski sportaš, Dubrovčanin Mihovil Španja. Na sportsko – edukativnom projektu Pokreni se na Stradunu se očekuju i brojni sportaši poput vaterpolista, rukometnih reprezentativaca i košarkaša. Kroz trening vježbače će voditi kineziolog Ivan Antunović sa svojim timom te voditeljica Darija Mikulandra Žanetić.

Dubrovački Stradun vježba uz projekt Pokreni se

Projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health i Lijepa i aktivna očekuju vježbače.

Prijavite se za vježbanje na Stradunu putem službene web stranice projekta www.pokrenise.hr

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook