Split Summer Music Festival

Što slušaju zvijezde splitskog festivala? Sve znamo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ostalo je još samo šest dana do premijernog izdanja Split Summer Music Festivala! Grupe S.A.R.S., Vatra, Postolar Tripper i M.O.R.T. najavljuju pravi ljetni rock spektakl u ponedjeljak, 27. srpnja 2015. godine na najpopularnijoj splitskoj plaži Bačvice.

Split Summer Music Festival predstavlja najpopularnija imena hrvatske i regionalne rock scene, a pet izvođača – S.A.R.S., Vatra, Postolar Tripper, M.O.R.T. i DJ Kid Va spremni su za vatreno krštenje festivala koji će sljedećih godina na veliki pješčani podij kultne plaže Bačvice dovoditi mnoge sjajne glazbenike.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

Čitatelji Dnevnik.hr-a imaju prilike i osvojiti 3x2 karte! Zašto želite na Split Summer Music Festival i koga bi najradije vidjeli uživo od izvođača? Pošaljite nam svojem odgovore na natjecaj@novatv.hr i možda vaš vi budete uživali sljedeći tjedan u njihovim nastupima uživo!

Imamo dobitnike: 

IVANA PAUK
DAMIR MARIĆ
DORA BANDUR

I dok obožavatelji nestrpljivo čekaju uživo čuti najveće hitove glazbenika koji će obilježiti ovogodišnje izdanje festivala, oni nam otkrivaju što slušaju ovog ljeta.

Što se krije iza stiha 'stani na prste, odgrizi mi usne'? Otkrio nam je sam Dečak

Karizmatični Ivan Dečak iz grupe Vatra ovo ljeto pjevuši uz vječne evergreene Glory Days Bruce Sprinsteena te Sail Away David Graya. Njegova TOP 5 ljestvica svakako uključuje i Kings of Leon sa strastvenom pjesmom Use Somebody, Arcade Fire s ljetnim hitom The Suburbs te neizostavnog Sam Smitha i njegovim debitantskim singlom Lay Me Down

Sinjski M.O.R.T. za uzbudljive ljetne provode preporuča domaći TBF s pjesmom Alles Gut, Davora Radolfija s hitom Na bačvama vina, Ivanu Banfić i Šumicu te Dinu Dvornika i njegovu Afriku. Tu je i B52 s plesnim hitom Rock Lobster.

Zadarska grupa Postolar Tripper najviše voli slušati pjesmu Roady benda Fat Freddys Drop, How To Explain i pjesmu The Cat Empire, a ovo ljeto bit će opuštenije uz zvuke Ante Casha and Zebraxa Stiglo je ljeto, londonske majstore ska i reggae zvuka The Skintsa i stvar Bright Girl te pjesmu Đe se kupaš crnogorskog hip hop dua Who See.

I dečki iz benda S.A.R.S. otkrili su nam svoju listu. Za njih je izbor prililno jednostavan i drže se rock klasika. poput Van Halena i pjesme 'Panama'. Tu je i Tame Impala 'Cause I'm a Man Woman', Chick Korea 'Spain', Arctic Monkeys 'Do I Wanna Know', te Jamiroquaija i njegovog 'White Knuckle Ride'.
 

Ulaznice za Split Summer Music Festival po posebnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti još samo sutra na prodajnim mjestima Tisak Media centara, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel, te na službenoj internetskoj stranici sustava TicketShop www.ticketshop.hr. Karte po cijeni od 80 kuna moći će se kupiti i na splitskoj rivi od petka do nedjelje, od 11:00 do 23:00 te u ponedjeljak od 11:00 do 17:00 nakon čega se prodaja karata seli na Bačvice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene