Split Beach Festival

Svjetske DJ zvijezde u Hrvatskoj: 'Budite spremni na nezaboravan provod!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za nekoliko dana u Split stižu svjetske DJ zvijezde.

Legendarna engleska DJ zvijezda Paul Oakenfold u četvrtak 6. kolovoza otvorit će drugo izdanje Split Beach Festivala, a na najpopularniju splitsku plažu Bačvice dolazi privatnim avionom izravno s Ibize gdje i ove godine ima rezidenciju u popularnom Privilege Vista klubu koji dnevno posjeti i do 12 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljen u Dubrovnik ODRŽAO LEKCIJU HRVATIMA: 'Svi bi trebali znati koliko vam je lijepa država'

Slavna imena u Splitu: 'Nevjerojatno je što se događa!'

„Hrvatska je jedno od mojih omiljenih mjesta u Europi. Jako volim hrvatsku publiku i veselim se dolasku u Split. Splićanima i njihovim gostima predstavit ću glazbu sa svog novog albuma Popkiller i još mnogo toga.“ – izjavio je DJ Paul Oakenfold.

Nezaboravnu party pustolovinu u subotu 7. kolovoza najavio je jedan od najtraženijih DJ-a današnjice Fedde Le Grand koji je uz nastupe u vrhunskim party destinacijama poput Las Vegasa i Ibize, za svoju ljetnu turneju odabrao upravo Split Beach Festival.

„Strašno se veselim ponovnom dolasku u Hrvatsku! Općenito jako volim ovu zemlju. Ljudi su divni, a zemlja je zaista prekrasna. Velik dio videa o mojoj ljetnoj turneji 2013. snimio sam upravo u Hrvatskoj.“ – dodao je Fedde Le Grand te Splićanima i njihovim gostima poručio: „Samo budite spremni na nezaboravan provod… ja svakako jesam!“

 

Let's tag in a comment a friend with whom you've had the craziest rave night ever! Get ready for 3 days of craziness at #SplitBeachFestival!

Posted by Split Beach Festival on Thursday, July 23, 2015

Nakon upravo završenog Ultra Europe festivala, Split pokazuje kako i u kolovozu nudi vrhunsku glazbenu poslasticu za brojne goste iz Hrvatske i svijeta. Svakog ljetnog dana Bačvice posjeti i do deset tisuća kupača, a mekani pjesak i plitak ulaz u more za nekoliko će dana postati jedinstveni plesni podij i središte zabave mladih.

Na ovogodišnjem Split Beach Festivalu očekuje nas ljetna party pustolovina ispunjena uzbuđenjima, zabavom i iznenađenjima koja će vas ostaviti bez daha i još jednom ukazati na bezbroj razloga zbog kojih svjetske glazbene zvijezde biraju upravo Bačvice. Ulaznice za festival prodaju se na svim kioscima Tisak Media, putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com, te online putem www.ticketshop.hr
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene