Spice Girls (FOTO: Instagram)
Spice Girls (FOTO: Instagram)

Spice Girls opet će zajedno nastupati.


Skupina Spice Girls okupila se u petak prvi puta nakon 2012. i najavila da želi ponovno surađivati i oživjeti svoj stari moto - Girl Power.

Vezani članci Emma Bunton(Foto: Getty) Priznala da su bile pijane dok su snimale hit koji još danas svi pjevuše: "Pile smo jeftini šampanjac u studiju" Slika nije dostupna BEZ VICTORIJE Spice Girls idu na turneju povodom 20. godišnjice

Pet članica britanske skupine - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm i Geri Horner - koje su postigle veliki uspjeh devedesetih i širom svijeta prodale 85 milijuna albuma, okupila se u nazočnosti njihovog bivšeg menadžera Simona Fullera.

Spajsice su objavile i fotografiju svog ponovnog okupljanja.

"Provele smo divno poslijepodne pričajući o svemu što se u međuvremenu dogodilo i sjećajući se iznimnih trenutaka koje smo zajedno provele", rekle su u zajedničkom priopćenju koje je objavio njihov agent.

One kažu da je došao trenutak da razmisle o novim mogućnostima koje bi im pružila međusobna suradnja.

"Slažemo se da ima puno uzbudljivih mogućnosti vezano uz ono što su bile Spice Girls, i uz našu poruku o emacipaciji žena koju želimo uputiti budućim naraštajima", rekla su.

Girl Power - što je bio moto skupine - je i dalje aktualan, poručile su.