Ljetooooo

Spektakularno otvorenje sezone u klubu Noa uz Jorisa Voorna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

NOA, klub koji je pomaknuo granice Zrća kakvog smo poznavali, kako u sadržajnom, tako i u estetskom smislu, i službeno je otvorio sezonu.

Klub NOA je zablistao u impresivnom scenografskom ozračju, dok su u glazbenom, u večerima prije otvorenja goste oduševljavali rezident DJevi Mony, Luca Montecchi, Aldo Morro, nakon njih i Blacksoul i Nice7, koji su nastupili u sklopu prvog ovogodišnjeg Love Love Beach festivala. A na sinoćnjem službenom otvorenju, NOU je doslovno zapalio legendarni Joris Voorn.

Pogledaj i ovo showbuzz Svemirski brod Klub Kalypso već 30 godina na clubbing sceni od sad u novom ruhu

>> Luda zabava na Zrću tek je počela!

Taj globalni DJ teškaš je posljednjih godina svojim nastupima pokorio publiku u Europi, Japanu, Hong Kongu, Kini, Singapuru, Australiji, Rusiji, Brazilu, Kolumbiji, Izraelu, Detroitu, Chicagu i New Yorku, pa mu zaista nije bio problem usijati atmosferu u NOI, koja se, sada je to sasvim jasno, u potpunosti nametnula kao mediteranski hit sezone.

Uz Voornove bitove su se zabavljali Mia Kovačić, Ivana Nanut, Daniel Delale, Vedrana Linardić, Ella Dvornik, Korana Gvozdič, Nika Fleiss, Ana Bitorajac i mnogi drugi, a nastup nije trajao do zore, kako se to obično napiše. Trajao je do devet sati ujutro.

Zrće je počeo pratiti glas mjesta u kojem dominiraju isključivo muškarci. U NOI muškarci, barem za sada, dominiraju jedino na DJ pultu, dok je plesni podij ispunjen prelijepim djevojkama. Ovogodišnji hit regije nezaustavljivo juri dalje, pa se za trajanja sezone očekuju mnoga gostovanja prvoklasnih svjetskih DJ zvijezda.

Sve će kulminirati 6.8. kada počinje glazbeni karneval Circus Maximus, na kojem će nastupiti Laidback Luke, SuperMartXe, te globalna glazbena senzacija, Calvin Harris, čovjek koji je u posljednjih nekoliko godina osvojio sve svjetske glazbene nagrade koje se uopće daju osvojiti, i čiji hitovi ne silaze s broja jedan svih globalnih glazbenih ljestvica.

Uz vrhunsku scenografiju, fantastičnu ponudu DJ-eva, i plesni podij ispunjen prelijepim djevojkama, NOA cementira svoj status hita sezone, i jednog od najljepših i najvažnijih klubova Mediterana.

Pogledajte što je snimio Mario Pavlović u našoj galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene