Ovih se dana, točnije noći, u dubrovačkom Culture clubu Revelin partija gotovo bez prestanka.


Izvođači i programi sve su atraktivniji, publike je svake noći sve više, programi privlače i poznate, pa ne prođe noć da dolazak ne najavi neka od sportskih, glumačkih ili glazbenih zvijezda. Zadnji vikend srpnja dovodi u Dubrovnik jednog od najpoznatijih DJa na svijetu, redovitog gosta najvećih svjetskih klubova, samo nekoliko dana nakon nastupa na Tomorrowlandu, stiže R3hab.

Karijeru je počeo 2008., produciravši za Hardwella s kojim je ponovo radio i 2009., na singlu ‘Blue Magic’ i s Afrojackom 2011., na ‘Aces High (Prutata)’. Do sada je remiksao hitove Jennifer Lopez, Madonne, Katy Perry i mnogih drugih. Ekipa talijanskog brenda Visionair u subotu, predzadnje večeri srpnja, dovodi u Revelin još jedno izdanje spektakularnog plesno akrobatskog showa, 'Aliens – Hybrid'.

Najnoviji hit klupskog programa Dubaija, pa evo i Dubrovnika, izaziva ogroman interes publike, od kojih neki u Grad dolaze samo kako bi vidjeli taj spektakl. Srpanj odlazi, Revelin diže ritam zabave, dugo toplo ljeto 2016. pjeva i pleše u jednom od najboljih klubova na svijetu.