Koncert za pamćenje

Spektakl u Culture Clubu Revelin: Crna udovica bacila publiku u trans!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ono što se sinoć dogodilo u Culture Clubu Revelin zasigurno će mnogima koji su prisustovali spektaklu na samom otvaranju zimskog progama ostati u dugom sjećanju.

Crna udovica se vratila još jednom i zasvirala u originalnom sastavu na oduševljenje mnogobrojnih Dubrovčana svih generacija koji su tako dobili još jednom priliku vidjeti i čuti ovaj legendarni bend uživo te s njima zapjevati njihove hitove koji ne blijede. Uz Dubrovčane, koji su već godinama vapili za povratkom svog omiljenog banda, bilo je tu još fanova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Splita i Makarske te ostalih gradova.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajno! Revelin priprema senzacionalni uvod u Novu godinu! Prvi koncert u 2017. sprema Oliver Dragojević

Zabranjeno pušenje 22.11.2014 ponovno u Dubrovniku

Prije koncerta mnogi fanovi pohrilili su na druženje u B4 Revelin s bandom gdje su se djelili autogrami i CD-i. B4 Revelin time je otvorio zimsku sezonu partija koji će se redati prije koncerata najpoznatijih estradnih imena koja će ove sezone nastupati u Culture Clubu Revelin.Crna udovica je ovom prigodom u Culture Clubu Revelin snimala i svoj live DVD koji će publika uskoro moći vidjeti.

Ono što se zbilo sinoć bio je spoj publike i toliko očekivane Crne udovice koju je publika nadglasala na hitovima 'Utjeha kose', 'Obala tuge', 'Kad ona plače'. Zasigurno lijepa dubrovačka priča koja će se prepričavati puno vremena. Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene