Špancirfest 2015

'U petoro je sreća najveća' - U Varaždin stiže i Mando Diao!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Po principu „kupiš 4-dobiš 5“, krenula je od danas akcija „U petoro je sreća najveća“, za prodaju ulaznica na glavnoj festivalskoj pozornici Stari Grad.

U akciji će svi koji kupe četiri ulaznice za koncert, steći GRATIS pravo i na petu ulaznicu.
Idealna je to prigoda za sve ljubitelje Špancirfesta, naročito one koji dolaze s „ekipom“ da ulaznice nabave po povoljnijim uvjetima. Ulaznice u ovoj akciji možete nabaviti putem Eventima, te na web stranici Špancirfesta. Akcija „U petoro je sreća najveća“ traje do 27. srpnja.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Špancirfest 2015: Raznoliki program na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu

Podsjetimo na pozornici Stari grad će ove godine nastupiti sjajna glazbena imena; Mando Diao, Parov Stelar Band, Gobol Bordello, Bajaga & Instruktori, Dubioza kolektiv, S.A.R.S., Edo Maajka tek su neki od izvođača, koji će nastupiti kod varaždinskim bedema.

U prodaji su i festivalske ulaznica za 6 dana programa te vikend ulaznice. Festivalska ulaznica za šest dana programa košta 239 kuna. Vikend ulaznica za prvi vikend (21-23. kolovoz) košta 179 kuna, a za drugi vikend (28-30. kolovoz) 129 kuna.

Od ovog tjedna su u prodaji i ulaznice za pozornicu vila Bedeković, koji je objavljen krajem prošlog tjedna. Na novoj pozornici vile Bedeković ove će godine nastupiti, Maksim Mrvica, Rundek Cargo Trio, Massimo & Matija Dedić, Vlatko Stefanovski & Zoran Tadić, Josipa Lisac & Trio i Amira Medunjanin.
 

 

Već znate, al ne škodi utvrditi gradivo :) Mando Diao, prvi dan Špancirfesta, 21.08., na pozornici Stari grad!www.spancirfest.com

Posted by Špancirfest on Monday, July 6, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene