Tea Time Music

Soulfingersi oduševili britansku princezu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uzvanicima partyja Davis cupa održanog u Umagu grupa Soulfingers imala je čast predstaviti svoj glazbeni program Tea Time Music koji je između ostalih oduševio i britansku princezu Birgitte, vojvotkinju od Gloucestera.

Iako Tea Time music nije išao u vrijeme predviđeno za ispijanje čaja, već nešto kasnije, u večernjim satima uz bazen hotela Melia Coral, program nije ostavio ni naše ni britanske goste ravnodušnima.

Pogledaj i ovo Jura Geci Binu zamijenio šumom Jura Geci iz Soulfingersa osvaja nepca ljutim umacima i pestom od medvjeđeg luka!

>> Tea Time Music by Soulfingersi se vraćaju na ljetnu terasu Oleander

'Nakon koncerta iz tabora naše delegacije Davis cupa stigle su do nas pohvale i komplimenti od strane britanske princeze i vojvotkinje. To nas je razveselio pogotovo kad smo čuli da ona obnaša i  dužnost predsjednice Kraljevske glazbene akademije. Bilo nam je veliko zadovoljstvo vidjeti princezu Birgitte u prvom redu kako sluša našu autorsku pjesmu 'All I wanna do is dance', a iznimno nam je drago što je ostala i do samog kraja koncerta iako nam je ranije protokol najavio moguć njen raniji odlazak na spavanje', izjavljuju soul braća Denis i Haris.

Iz Umaga Soulfingersi su krenuli prema Ljubljani gdje su nastupili na Europskom prvenstvu u košarci. Mnogobrojne navijače okupljene na Kongresnom trgu ispred velikog ekrana Soulfingersi su održavali u odličnoj atmosferi u pauzi između utakmica.

Već ovog tjedna nastavljaju sa sljedećim izdanjem Tea Time Musica u zagrebačkoj Esplanadi koji će se i ovog tjedna zbog najave ljepšeg vremena održati u petak 20.rujna na terasi Oleander.

Do kraja rujna Zagrepčani i svi oni koji se zateknu u Zagrebu imaju priliku uživati u jednotjednim koncertima Soulfingersa uz prilagođene cijene pića te slobodan ulaz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene