Što kažete?

Soulfingersi imaju prvu autorsku pjesmu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Soulfingersi imaju novu pjesmu - All I Wanna Do Is Dance!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Prava domaća atmosfera Prosinac u znaku Ljubavnika: U najbožićnijoj pjesmi ovog prosinca pojavio se i poznati hrvatski glumac

Netko će reći da je spavao s Elvisom i to ga je zauvijek promijenilo. Netko je gledao zalazak sunca na moru uz zvuke valova. Iz nekoga je pjesma izašla za 5 minuta. Sve takve i slične inspiracije u svojih 20 godina smo na žalost preskočili. Mi smo se jednostavno otišli zajedno otuširati. U vrelini parom ispunjene kupaonice, na ogledalu se ukazala poruka „All I wanna do is dance, I like to spend my days in a trance !“. Tada smo shvatili da smo u kupaonicu ušli kao obični ljudi, a izaći ćemo kao bend s hitom', tako su rekli Soulfingersi o svojoj novoj pjesmi koju možete poslušati OVDJE!

Grupa Soulfingers poznata je glazbena koncertna atrakcija. U karijeri koja traje 20 godina održali su preko 1600 koncerata. Binu su dijelili s velikanima svjetske glazbene scene kao što su B.B.King, Davida Bowie, The Blues Brothers band, Eddie Floyd, Georgie Fame, Miriam Maceba, Macoto Ozone.
Kvalitetu svog nastupa potvrdili su na mnogim inozemnim, glazbenim i filmskim festivalima - Montreux jazz festival, budimpeštanski Siget festival, MOSTRA - Venecijanski filmski festival, NET AROUND the PLANET (svjetska akcija pod umjetničkim vodstvom Brian Eno-a i Peter Gabriela u Pavarotti centru).
Česti su gosti i na mnogobrojnim svjetski priznatim sportskim natjecanjima gdje uveličavaju ceremonije dodjela nagrada – Svjetski kup u skijanju : Kitzbuhel/Austrija; Solden/Austrija ; svjetski i europski kup u snowboardu: Val di Sole/ Italija, Leysin/Švicarska, Boi Taul/ Španjolska te mnogim drugim.
Svoje nastupe osmišljavaju do najsitnijih detalja, počevši od scenografije, kostima do glazbene prezentacije. Proizvodnjom glazbene umjetnosti, ovaj originalan bend želi ljude učiniti sretnima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene