Zabava se vraća u grad

Soulfingers i 'Tea Time Music' od 27. lipnja u zagrebačkoj Esplanadi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugonajavljivani glazbeno-scenski događaj koji su osmislili Soulfingersi pod nazivom Tea Time Music počinje 27. lipnja. Ovaj ekskluzivan program koji bez sumnje vraća zabavu u grad, održavat će se četvrtkom na terasi zagrebačkog hotela Esplanada.

Tea Time Music u Esplanadi bit će nezaobilazno mjesto urbane zabave, koje će svakog četvrtka u 17 sati – u vrijeme tradicionalnog engleskog ispijanja čaja okupljati sve one koji od života traže dnevni dašak zabave, opuštajuće druženje nakon radnog dana i odličnu glazbu.

Svako Tea Time Music druženje započet će dizanjem zastave TTM-a uz zvuke himne koju su komponirali Soulfingersi.

Društveni događaj ispunjen dobrom energijom trajat će puna četiri sata za što će se uz jedinstvenu izvedbu sjajnih Soulfingersa pobrinuti i DJ Mario Kovač, poznati erudit, kvizoman, redatelj, koji će iz Tea time music Coctail kabine - režije omogućiti ljubiteljima soul i filmske glazbe da se jednom tjedno sjajno provedu na mjestu gdje vladaju Soul, Smile & Style.

'Posljednjih godina kriza je skinula ljudima osmijeh s lica, nagrizla im duh, uzela im Soul, Smile i Style pa smo stoga odlučili napokon stati joj na put te Tea Time Music-om sve to vratiti. To je svojevrsni šamar recesiji koji ćemo joj sa zadovoljstvom opaliti. Želja nam je oživjeti duh i čaroliju nekadašnjih večeri Soulfingersa u čuvenom BP clubu, koji se iz tjedna u tjedan sve više 'ljuljao' od atmosfere. Taj dio naše glazbene karijere vrlo nam je drag i nikad ga nećemo zaboraviti', kažu soul braća Denis i Haris.

Soulfingersi poznati kao vrhunska koncertna atrakcija iz tjedna u tjedan uz svoj energični show program i glazbu soul velikana, kao novost najavljuju da će izvesti i pokoju glazbenu temu s velikih filmskih ekrana.

'Nemamo hobi, sve shvaćamo ozbiljno. Vjerujemo u čuda. Oduvijek su nas nadahnjivali filmski junaci i filmske glazbene teme. U slobodno vrijeme volimo svirati glazbu iz filmova. To još nismo okolo pokazivali, ali uvjereni smo da je Tea time music i terasa Esplanade pravo mjesto za to, što više jer su u Esplanadi u njenoj povijesti tu odsjedali velikani s filmskih ekrana poput Orsona Wellesa, Omara Sharifa, Elizabeth Taylor, Richarda Burtona i mnogih drugih, što nas jako inspirira. Vjerujemo da njihovi duhovi još plešu po sobama hotela, pa ih očekujemo dolje na terasi na našim zabavama!', izjavio je poznati dvojac.

Braća najavljuju i da će kruna događanja svakako biti izvedba njihove prve autorske pjesme 'All I wanna do is dance' te dodaju da će iz tjedna u tjedan posjetiteljima TTM-a otkrivati poneke tajne svoje autorske budućnosti.

Hotel Esplanada poklanja svojim gostima, građanima Zagreba i turistima program Tea time music na terasi hotela kojim će vratiti stari sjaj kad su na terasi nastupali eminentni glazbeni umjetnici.

'Hotel Esplanade ovim projektom želi otvoriti vrata zagrepčanima te uz besplatan ulaz na terasu i pristupačne cijene pića pokloniti program Tea Time Music i nastupe Soulfingers-a uz koje će se gosti moći opustiti i družiti u neformalnoj atmosferi. Dakle, ne treba se zamarati dress code-om već samo doći na terasu kad se stigne- program traje 4 sata, dovoljno dugo da nikad niste previše uranili, pa ni zakasnili – ali uvijek ste dobrodošli!', izjavio je direktor hotela Esplanada Ivica Krizmanić.

Ovim nastupima u Esplanadi koji će se održavati do kraja srpnja Soulfingers počinju Tea Time Music Summer Seasson.

Soul braća Denis i Haris poručuju:


'Kad na radio valovima čujete „..Tea time music is now...“ i na jarbolu ispred Esplanade vidite zastavu Tea Time Musica, znajte da su u gradu Soul, Smile & Style...dođite u Esplanadu po svoju tjednu dozu zabave... čekaju vas Soulfingersi!'

Pogledaj i ovo SoulFingers Okrugla obljetnica 30 uspješnih godina je iza SoulFingersa, domaćeg benda koji je pozornicu dijelio s velikanima svjetske glazbe

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene