21. - 25. kolovoza

Sonus festival stiže na Zrće - Osvojite ulaznice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sonus festival stiže na Zrće! Na najljepšoj plaži na Jadranu očekuje nas nezaboravnih pet dana i četiri noći uz vrhunsku underground elektronsku glazbu najvećih svjetskih DJ zvijezda!

Velikani underground elektronske glazbe stižu na Sonus festival! Od 21. do 25. kolovoza na najljepšoj plaži na Jadranu, popularnom Zrću, očekuje nas pet dana i četiri noći nezaboravne zabave i brojne glazbene poslastice.

Pogledaj i ovo PR SONUS FESTIVAL OBJAVIO RASPORED PO DANIMA 5 dana, 5 noći, nulti dan, boat partiji, afterpartiji…

Ukoliko želite na Sonus festival, na natjecaj@novatv.hr napišite nam svog omiljenog izvođača koji će tamo natupiti. Najsretniji će osvojiti po dvije ulaznice. Sonus festival svakog tjedna do svog početka dijelit će 2x2 ulaznice najsretnijim čitateljima našeg portala.

Na popularnom festivalu koji se ove godine na Zrću održava po prvi put, nastupit će preko 30 DJ-eva.

Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, Chris Liebing, Magda, Cassy samo su neka od vodećih imena elektronskog undergrounda koji će osigurati petodnevnu danonoćnu zabavu i raspametiti Zrće.

Osim kvalitetnog zvuka, posjetitelje očekuje niz prepartija, afterpartija i boat partija koji će osigurati nezaboravni provod i avanturu koju Sonus obećaje.

Očekuje se da će u pet festivalskih dana, Zrće posjetiti preko 10 000 obožavatelja elektronske glazbe a domaćini Sonus festivala, klub Papaya i Calypso osigurat će neazboravnu danonoćnu avanturu na najljepšoj ljetnoj pozornici Jadrana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene