BESPLATAN ULAZ

Slavonske lole u klubu Roko

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovoga petka, 16. svibnja, svi posjetitelji Cluba Roko moći će uživati uz zvukove tamburica i live nastup tamburaškog sastava Slavonske lole, najpoznatijeg po uspješnicama 'Moj bagreme', 'Prijatelju nije lako', 'Kad procvatu jabuke', 'Sve je ona meni', 'Duša bećarska', 'Vesela je šokadija' i 'Ej Kato, moje zlato'.

Pogledaj i ovo Nika Turković - 1 Njezino vrijeme tek dolazi Nika Turković osvrnula se na dio života koji ju je oblikovao: ''Bila je to ogromna prilika i luksuz, prije sam stvarno bila dijete''

Ovi poznati Slavonci napravili su odličnu feštu u Clubu Roko prije pola godine, a sigurni smo da će tako biti i ovoga petka iza 22 sata kada zabave i pjesme uz zvuk tamburica neće nedostajati.

Sastav Slavonske lole osnovan je u Velikoj Kopanici pod imenom Kopančani, a od 1981. godine nastupaju kao Slavonske lole. U svojim početcima uglavnom sviraju u Đakovu i okolici, a svirke su se sastojele od svatova i zabava.

Željko Bebek najvećim hitovima podignuoi Green Gold Club na noge

Šest puta su nastupili na festivalu 'Zlatne žice Slavonije' i osvojili brojne nagrade te prva mjesta. Do sada su objavili deset studijskih albuma na kojima se nalaze brojni hitovi, a za album 'Sve je ona meni', 2006. godine dobivaju zlatnu nakladu.

 Kraj ovoga tjedna rezervirajte za Club Roko koji svim svojim vjernim posjetiteljima poklanja besplatan ulaz na ovaj kao i sve naredne koncerte povodom obilježavanja 20 godina svoga postojanja. Club Roko Vas čeka!


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene