Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovoga petka, 16. svibnja, svi posjetitelji Cluba Roko moći će uživati uz zvukove tamburica i live nastup tamburaškog sastava Slavonske lole, najpoznatijeg po uspješnicama 'Moj bagreme', 'Prijatelju nije lako', 'Kad procvatu jabuke', 'Sve je ona meni', 'Duša bećarska', 'Vesela je šokadija' i 'Ej Kato, moje zlato'.


Ovi poznati Slavonci napravili su odličnu feštu u Clubu Roko prije pola godine, a sigurni smo da će tako biti i ovoga petka iza 22 sata kada zabave i pjesme uz zvuk tamburica neće nedostajati.

Vezani članci Slavonska kuhinja, ilustracija - 1 Kako se ovi Slavonci i Baranjci bore s koronakrizom: "Nosimo im dašak Baranje na vrata, da nas ne zaborave" Slika nije dostupna Slavonske lole zabavile publiku u Clubu Roko

Sastav Slavonske lole osnovan je u Velikoj Kopanici pod imenom Kopančani, a od 1981. godine nastupaju kao Slavonske lole. U svojim početcima uglavnom sviraju u Đakovu i okolici, a svirke su se sastojele od svatova i zabava.

Željko Bebek najvećim hitovima podignuoi Green Gold Club na noge

Šest puta su nastupili na festivalu 'Zlatne žice Slavonije' i osvojili brojne nagrade te prva mjesta. Do sada su objavili deset studijskih albuma na kojima se nalaze brojni hitovi, a za album 'Sve je ona meni', 2006. godine dobivaju zlatnu nakladu.

 Kraj ovoga tjedna rezervirajte za Club Roko koji svim svojim vjernim posjetiteljima poklanja besplatan ulaz na ovaj kao i sve naredne koncerte povodom obilježavanja 20 godina svoga postojanja. Club Roko Vas čeka!


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook