BRAVO

'Slavonija lijepa' i Cecilija, najupečatljiviji nastup požeškog festivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon požeškog festivala, Cecilija se odmah okrenula novim glazbenim projektima.

Vikend za nama prošao je u festivalskom ozračju, u Požegi je naime završen još jedan odlični 'Aurea fest Zlatne žice Slavonije 2016.'.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa Slavonija PREMIJERA Kraljica tamburaške glazbe opet osvaja eter

Spomenuti festival svim okupljenima ponudio je pregršt sadržaja, od onog najvažnijeg glazbenog, pa do ništa manje bitnog gastro, predvođen najpoznatijim okusima Slavonije.

Svojom pojavom i nastupom s aktualnim singlom 'Slavonija lijepa', kraljica tamburaške glazbe Cecilija sve prisutne na ovogodišnjem festivalu ostavila je u potpunosti bez daha, kako same organizatore predvođene direktorom festivala, tako i samu publiku.

Cecilijin nastup ocijenjen je od strane direktora najupečatljivijim, ustvrdivši kako je napravila revoluciju na festivalu, te pokazala kako to treba izgledati od pjesme pa do stylinga.

Sa druge strane sama Cecilija kazala nam je kako su ona i cijela njena ekipa priželjkivali jedan takav nastup, a čestitke su kaže, pristizale sa svih strana.

'Pjesma je skrenula pažnju, možda je više pop, ali su sami organizatori inzistirali da nastupim u tamburaškoj večeri. Bili smo osvježenje nakon desetak tamburaških pjesama. Promijenila sam stil i jako smo zadovoljni nastupom, te možemo samo poželjeti da nešto slično ubrzo ponovimo.

Požeški festival za mene puno znači, rađa puno hitova i evergreena. Nadam se da će i jedna moja pjesma, nekada s godinama postati evergreen.', zaključila je Cecilija.

Nakon požeškog festivala, Cecilija se odmah okrenula novim glazbenim projektima. 'Nema spavanja, Raduju me novi suradnici, jedna lijepa nova priča. Promijenili smo glazbeni smjer i mislim da sebi mogu priuštiti zabavniji ritam. Bez lažne skromnosti smatram da mi se neće zamijeriti taj iskorak.'

Pripreme za novu pjesmu su u tijeku, dok se 'Slavonija lijepa' promovira, a istodobno Cecilija prikuplja materijale za novi album, iako je 'Maska' još uvijek najprodavaniji album tamburaške glazbe.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene