Novi hit

Slavonia Bend ima novi singl - 'Prokleto je'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od posljednjeg studijskog albuma popularnog tamburaškog sastava Slavonia Banda prošlo je nešto više od godinu dana i mnogi su s nestrpljenjem osluškivali kada će njihovi omiljeni tamburaški svirci predstaviti svoje nove hitove.

Nakon godine dana marljivog rada i uspješne suradnje s Borisom Đurđevićem koji im je udahnuo dio modernog štiha, Slavonija Band predstavlja svoj novi singl “Prokleto je”.

Pogledaj i ovo Slavonia Band (Foto: Screenshot) ''Dalje od mene'' Slavonia band ima novu pjesmu: Već su oduševili brojne fanove, a i spot je predivan!

Simboličnog naziva i odličnih stihova “Prokleto je” je pjesma koja će oduševiti ne samo ljubitelje Slavonija Banda već i poklonike tamburaške glazbe, ali i melodije koja će sigurno vrlo brzo osvojiti vrhove hrvatskih glazbenih ljestvica. Ljubavna tematika, emocija i savršena simbioza tamburice i Borisove ideje donijele su još jedan glazbeni hit na glazbeno tržište ovoga ljeta.

Iako je ovo tek početak stvaranje novog albuma, pjesma “Prokleto je” garancija su da će Slavonija Banda iz svoje radionice ponovo pustiti privlačne i kvalitetne pjesme, temeljeći svoju viziju budućnosti na uspjesima svojeg albuma iz prošlosti. Do tada nam preostaje uživati u novom glazbenom hitu, željno iščekujući novi album “Slavonija Banda” i tamburaške poslastice iz njihove radinosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene