Spot za pjesmu ''Dalje od mene'' sniman je na predivnim predjelima jezera Borovik, nedaleko Đakova, a uz ideje i asistenciju Katarine Horvat, snimio ga je i režirao Ivan Majić.

Galerija


Slavonia band ima novu pjesmu ''Dalje od mene''. Ovaj put ona je rezultat suradnje autorskog dvojca Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera. Prepoznatljiv zvuk i aranžman iz studija “Indigo produkcija” nastavak su onoga sto Slavonia band radi već niz godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Slavonia Bend ima novi singl - 'Prokleto je' Slika nije dostupna Poslušajte novi singl Slavonia benda 'Za sve one...'

Spot je sniman na predivnim predjelima jezera Borovik, nedaleko Đakova, a uz ideje i asistenciju Katarine Horvat, snimio ga je i režirao Ivan Majić.

Pjesma je ujedno i početak snimanja materijala za njihovu novu diskografsku kuću Croatia Records, te najava budućeg CD-a. Tim povodom članovi banda su ovih dana posjetili Croatia Records gdje je upriličeno svečano potpisivanje ugovora i početak suradnje.

''Izuzetno smo zadovoljni i sretni što potpisujemo za našeg najvećeg diskografa, koji nam je osigurao sjajne uvjete i logistiku, a nama preostaje da nesmetano radimo i stvaramo nove pjesme'', ističu članovi banda.