Spot za pjesmu ''Dalje od mene'' sniman je na predivnim predjelima jezera Borovik, nedaleko Đakova, a uz ideje i asistenciju Katarine Horvat, snimio ga je i režirao Ivan Majić.

Galerija


Slavonia band ima novu pjesmu ''Dalje od mene''. Ovaj put ona je rezultat suradnje autorskog dvojca Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera. Prepoznatljiv zvuk i aranžman iz studija “Indigo produkcija” nastavak su onoga sto Slavonia band radi već niz godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Poslušajte novi singl Slavonia benda 'Za sve one...'

Spot je sniman na predivnim predjelima jezera Borovik, nedaleko Đakova, a uz ideje i asistenciju Katarine Horvat, snimio ga je i režirao Ivan Majić.

Pjesma je ujedno i početak snimanja materijala za njihovu novu diskografsku kuću Croatia Records, te najava budućeg CD-a. Tim povodom članovi banda su ovih dana posjetili Croatia Records gdje je upriličeno svečano potpisivanje ugovora i početak suradnje.

''Izuzetno smo zadovoljni i sretni što potpisujemo za našeg najvećeg diskografa, koji nam je osigurao sjajne uvjete i logistiku, a nama preostaje da nesmetano radimo i stvaramo nove pjesme'', ističu članovi banda.