Odavno ih nismo vidjeli

Slavne ljepotice posjetile promociju knjige 'Kako bi Parižanka u svakoj prilici'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je održana je promocija svjetskog bestsellera 'Kako biti Parižanka u svakoj prilici'.

Sinoć je održana je promocija svjetskog bestsellera 'Kako biti Parižanka u svakoj prilici'. Jučerašnju promociju podržale su Đurđa Tedeschi, Iva Balent, Andrea Čermak, Ivana Roščić, Iva Šarić Leko, Petra Kurtela, Tihana Harapin-Zalepugin, Loredana Bahorić, Ogi Antunac, Sonja Lamut, Milica Mihajlović,  Ivana Petković Čevra, Asja Petersen i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz "Kak' sam sretna" Ma kakav razvod! Pogledajte kako je reagirala Todorićeva kći Iva kad je suprug Hrvoje pušten na slobodu!

Autorice knjige, četiri prekrasne i uspješne Francuskinje; Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Maigret i Sophie Mas, vodile su se izrekom kultnog dizajnera Karla Lagerfelda: 'Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka' i na vrlo originalan i svjež način iznijele što za njih zaista znači biti Parižanka.

U kratkim, razigranim odlomcima otkrile su svoje iskrene i otvorene stavove o stilu, ljepoti, kulturi, držanju, muškarcima i djeci te nesebično podijelile sa svojim čitateljicama omiljene pariške adrese i chic mjesta poput super vintage dućana, odličnih restorana, najdražih beauty salona i još mnogo mnogo toga. Autorice netipično iskreno i otvoreno ruše mitove o Francuskinjama i bez dlake na jeziku otkrivaju sve svoje tajne i mane, ismijavaju sa svojim kompliciranim i često proturječnim osjećajima i postupcima, otvoreno priznaju kako su katkada snobovi, egocentrične, tvrdoglave i nepredvidive, no u isto vrijeme nježne, romantične i velikog srca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene