Ne propustite

Skijaška groznica KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hladne jesenske dane zagrijat će party ludnica nadolazećeg KnockOut Snow Festivala! Najpoznatiji regionalni ski festival za mlade kreće na svoju turneju po hrvatskim gradovima gdje nas očekuje dašak atmosfere čarobnih francuskih Alpi.

Skijaška groznica KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima te uz atraktivan party program nudi vrijedne nagrade! Mladi iz cijele Hrvatske doživjet će dašak atomosfere najpoznatijeg regionalnog ski festivala koji nas ove sezone u terminu od 3. do 10. siječnja 2015. očekuje na novoj lokaciji, jednom od najpoznatijih francuskih skijališta Les Orres.

Novi Booze and Blues bar u Zagrebu privukao poznata lica

KnockOut ludilo uz zarazne ritmove renomiranih hrvatskih DJ-a eM Bee i Jurkija očekuje nas na nezaboravnom zaboravni Halloween partiju, 31. listopada na zagrebačkom Velesajmu. Nezaboravni partiji u studenom će uveseljavati Slavonski Brod, Zadar, Ivanić Grad, Bjelovar, Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Dubrovnik i Šibenik, a najsretnije posjetitelje KnockOut ekipa razveselit će aranžmanom besplatnog skijanja na nadolazećem festivalu.

Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2490 kn po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama!

Osim classic termina, KnockOut ekipa je zbog velikog interesa i u novogodišnjem terminu odlučila unaprijediti ponudu animacije u jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu koji nas očekuje od 27.12.2014. do 3.1.2015. mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale I Luca Montecchi a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine. Po cijeni od samo 2.890kn uživajte u najboljem novogodišnjem snježnom provodu!

Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.knockoutsnowfestival.eu
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene