Na trgu se okupilo oko 20 tisuća ljudi

Humanitarni spektakl 'Želim život' prikupio više od MILIJUN kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osmi po redu glazbeni spektakl 'Želim život' prikupio je više od milijuna kuna. Točnije, prikupljeno je 1.100.000 kuna!

Zaklada Ana Rukavina i Nova TV i ove su godine organizirali veliki humanitarni koncert 'Želim život'. Na njemu su nastupila mnoga poznata glazbena imena!

Pogledaj i ovo Maja Šuput baz obzira na to gdje ste Maja Šuput i Martina Tomčić znaju gdje će biti ove subote, a pozvani ste i svi vi: "Bilo bi lijepo da se svi okupimo!"

Tijekom večeri, koja se izravno prenosila na Novoj TV i portalu Dnevnik.hr, u call centru su se na telefonske pozive gledatelja iz cijele Hrvatske javljala mnoga poznata imena i tako doprinijela prikupljanju ovog značajnog iznosa.

I dalje možete, sve do 31. prosinca, pozivima na humanitarni broj 060 9000 donirati 5 kn (+PDV) i time podržati rad Zaklade.

Na Trgu bana Jelačića sinoć su nastupila mnoga poznata imena

Ivan Zak je nastupio prvi te je svojim hitovima zagrijao publiku koja se okupila u zaista impresivnom broju. Na samom početku ovog spektakla na glavnom zagrebačkom trgu - bana Josipa Jelačića, bilo je između 15 i 20 tisuća ljudi.

Humanitarni spektakl - Zvijezde pjevaju na koncertu 'Želim život'

Nakon Zaka zasvirali su 'tamburaši u starkama', odnosno popularni Mejaši koji su izveli hit 'Zorica'.

Publika je pjevala s njima u glas i tako još jednom uživala u pjesmi koja je definitivno jedan od hitova godine na izmaku.

Goran Karan, Connect, Lana Jurčević, Luka Nižetić i Prljavo kazalište nastupili su sljedeći.

U poznatim ritmovima glazbenici su se izmjenjivali na pozornici, a najatraktivnija je među njima svakako bila pjevačica Lana Jurčević koja se pridružila Connectu te pjevala zajedno s publikom koja je imala priliku uživati u njezinom glasu.

Novi fosili izveli su svoje legendarne hitove, poznate gotovo svim generacijskim uzrastima, a Maja Šuput rasplesala je publiku svojim veselim pjesmama i razveselila ih svojom vedrom pojavom.

U veselom tonu na pozornicu su se nakon Maje popeli Davor Gobac i njegovi dečki iz benda Psihomodo Pop.

Apsolutne zvijezde večeri bile su zvijezde glazbeno-dramskog spektakla 'Stella', Sementa Rajhard i Vanda Winter koje su tijekom svog nastupa izvele poznate hitove iz serijala kojeg je svake nedjelje pred malim ekranima pratilo gotovo 800 tisuća gledatelja.

Opća opasnost unijela je na humanitarnu pozornicu dašak rock glazbe, dok je nakon njih Neda Ukraden zagrijala publiku svojim dobro poznatim hitovima. Nastupili su i popularni Baruni.

Ovaj humanitarni koncert završen je nastupom Željka Bebeka.

Sve nastupe možete pogledati u priloženim videima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene