Sjajni dečki

Široke ulice predstavile novi album "Erotika" i spot za pjesmu "Rulja vani luduje"

Široke ulice (Foto: PR) Široke ulice (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Široke ulice (Foto: PR) Galerija

Široke ulice predstavile su svoj novi materijal s albuma "Erotika" i energičnom svirkom razdrmali sve prisutne.

U punom Jiggy baru, Široke ulice sinoć su predstavile svoj novi materijal s albuma "Erotika" i energičnom svirkom razdrmali sve prisutne. Odlično raspoloženi dečki dali su svoj maksimum otpjevavši nekoliko pjesama s albuma prvijenca "Bijesni Dylan" i nekoliko pjesama s tek izašlog albuma "Erotika".

Pogledaj i ovo showbuzz Piši i gledaj VIDEO Baš kao ona: Ovo su seks fantazije o kojima sanjaju žene

Strast, volja i trud osjetili su se u svakom rifu, a zadovoljni jučerašnjom svirkom bili su i fanovi koji su osjetili nevjerojatnu energiju i snagu ovih mladih rokera. "Na stejdžu smo se bolje osjećali nego na probama kad imamo prostora biti opušteni. Mogu reći da je prostor fantastičan. Pjesme koje smo odabrali za promociju su budući singlovi, iako mi je žao što nismo sa Zokijem (Zoranom Čalićem) još odsvirali zajedničku pjesmu "Tjera me iz svojeg pakla". Čudno je kada iz studija odeš na pozornicu sa skupinom pjesama za koje misliš da si dao u njih sve što si imao. Čudno je kada ih moraš prezentirati svojim fanovima, svojim prijateljima i ljudima koji mare za tvoj rad. Moram ih ovog puta pohvaliti jer mi se činilo da već znaju tekstove iako je album izašao prije desetak dana. Ovaj album će biti odličan za sviranje uživo i cijeli se bend veseli novim nastupima. Nema stajanja", rekao je Borna Ocvirk.

Dečki su sinoć prije svirke uživo pred okupljenim fanovima premijerno prikazali i novi videospot za pjesmu "Rulja vani luduje". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene