Mlade nade

Široke ulice imaju novi hit - Sviraj rani rock'n'roll!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

ŠIROKE ULICE: Pjesmom "Sviraj rani rock'n'roll" najavljuju svoj prvi studijski album!

Novi bend na hrvatskoj rock sceni, Široke ulice, čiji smo stav, glas, svirku i zvuk mogli upoznati kroz prva dva singla „Sve je u redu“ i „Sunce je došlo“, nestrpljivo iščekuju izlazak svog prvog studijskog albuma. „Bijesni Dylan“, kako će se album nasloviti, najavljuju svojim novim, trećim singlom „Sviraj rani rock'n'roll“. Za isti je snimljen i video spot, kojeg pogledati možete na linku:

Pogledaj i ovo showbuzz Široke ulice Dečki poručuju: Sve je u redu, mama, baš kao svakoga dana'

Za produkciju nove pjesme Širokih ulica pobrinuo se Neven Marinac, dok tekst i glazbu još jednom potpisuje osnivač i gitarist benda Borna Ocvirk, koji je jako zadovoljan odabirom singla kojim najavljuju album: 'Odličnu prezentaciju albuma predstavlja "Sviraj rani rock 'n' roll". Energična je i pozitivna. Široke Ulice su promijenile svoj zvuk i pišu novo poglavlje za razliku od prošlih singlova.'

The Orange Strips prije RockOff festivala: 'Mi nismo opterećeni pravilima'

 Redateljsku palicu novog video spota preuzeo je Dejan Vranjanin iz Dei studija, kojemu ovo nije prva suradnja s mladim rokerima: "Već na prvo slušanje pjesme, radnju spota sam zamislio na nekoj napuštenoj lokaciji, te sam tako bendu predložio jedan od starih proizvodnih pogona bivše sisačke Željezare. Industrijski ambijent sjajno se uklopio u samu pjesmu, a kako bismo dodatno začinili stvar – izradili smo poseban mikrofon za Filipa. Lokaciju smo na korištenje dobili na svega sat i pol, i dečki su odradili sjajan posao na snimanju. Ovo je treći spot koji sam napravio za Ulice, i svaki put je užitak surađivati s bendom."

Uzbuđenje oko izlaska prvog albuma članovi benda ne pokušavaju sakriti, a s novom pjesmom donose još bolji zvuk i kvalitetniju produkciju od prethodnih. Frontmen benda, Filip Komadina, također je zadovoljan novom pjesmom i pozitivom koju pjesma sa sobom nosi: 'Ne gledam na pjesmu kao onu koja veliča neka prošla vremena, već kao pjesmu koja kroz moment ranog rocka i onoga što je on predstavljao, slavi mladost, poletnost, pokret...'
Upravo takva pozitiva, kombinirana s pravom rock'n'roll žestinom čeka nas i na albumu prvijencu „Bijesni Dylan“, čiji dolazak na police glazbenih dućana možemo očekivati kroz koji dan!
Do tada, uživajte u novoj pjesmi žestokog r'n'r zvuka!
Mladi rock sastav Široke ulice pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene