Kome smetaju Sinovi ravnice?

VIDEO 'Opatice' uzdrmale hrvatsku javnost - Skinute s Youtubea!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Video spot za pjesmu 'Ljubavnici', u kojoj su Sinovi ravnice ostvarili još jednu suradnju s grupom Colonia, samo dva dana nakon premjere, skinut je sa stranica Youtubea. Nažalost, ista povijest upravo se ponavlja s njihovim aktualniM hitom.

Novi singl Sinova ravnica pod nazivom ‘Opatice’, u kojem su ostvarili glazbenu suradnju s glumcem Goranom Navojcem, također je doživio uklanjanje spota s Youtube kanala.

Pogledaj i ovo Sinovi - 3 ''Kad god bude...'' Kako se pjevač Sinova snašao u bračnim vodama i nada li se uskoro proširenju obitelji? ''Ja sam spreman, dežuram noćima''

'Ljubavnici' su napokon vani - pogledajte novi spot Colonie i Sinova ravnice

'Jednostavno i jednom riječju - razočaranje. Nakon skidanja spota “Ljubavnici“, gdje je pomalo bilo i smiješno to što su uklonili spot radi neprimjerenih scena, sada smo iskreno i zaista razočarani. Kao da se netko namjerio na nas i “smješta“ nam. Zdravu konkurenciju je uvijek dobro imati kao motivaciju i želju da budemo bolji, ali ovo prelazi granice ukusnog. Žao nam je što se ovakve stvari događaju, ali to nas neće zaustaviti u stvaranju nove glazbe...', osvrću se na nastalu situaciju svi članovi Sinova ravnice.

Objašnjene kao razlog ukidanja videa nije navedeno, ali nagađa se da je samo ime ‘Opatice’ uzdrmalo javnost radi mogućeg povezivanja s religijom. Dečki iz Sinova ravnica, kao i sama autorica teksta, Valerija Đurđević, u nekoliko su navrata naglasili da je sam naziv pjesme proveden isključivo kao usporedba i da apsolutno nije bila namjera ikoga povrijediti ili provocirati.

Što je ovog puta bio razlog prijavljivanja video spota nadležnima na Youtube kanalu, ne možemo otkriti, ali nakon uklanjanja dva njihova spota, ostaje pitanje: kome smetaju Sinovi ravnice?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene