Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gotovo pet godina nakon posljednjeg 'tamburaškog' dueta, grupa Colonia odlučila je biti dio još jednog i to u novoj pjesmi tamburaškog sastava Sinovi Ravnice.


Duet u pjesmi naziva 'Ljubavnici' bio je logičan slijed za ova dva poznata glazbena sastava i to baš iz razloga što su Sinovi Ravnice projekt Borisa Đurđevića, člana grupe Colonia.

Vezani članci Slika nije dostupna Indirin dekolte izazvao pomutnju - uklonjena s Youtubea! Slika nije dostupna Indira je prava fatalna žena u crvenom - 'Ljubavnici' su vani!

Novi duet 'Ljubavnici' čiji sudionici jednoglasno ističu ljubav i sjajnu energiju koja se savršeno istakla u ovoj novoj suradnji.

''Ljubavnici' je jedna specifična ljubavna pjesma koja govori o zabranjenoj ljubavi između dvoje ljudi, o situaciji u kojoj se to dvoje ljudi zaista vole ali ne smiju biti skupa… Kako inače takve ljubavne priče završavaju, tako i ova ima nesretan završetak i upravo zbog toga mislim da je ovo pjesma u kojoj će se mnogi naći… Pjesma će se naći na novom albumu Sinova Ravnice na kojem svi užurbano i predano radimo i vjerujemo da će se mnogima svidjeti plod našeg rada!', izjavljuje autor glazbe i aranžmana nove pjesme, kolega i prijatelj benda Boris Đurđević. Tekst za novu skladbu napisala je Valerija Novak kojoj je ovo prva suradnja sa Sinovima Ravnice i Colonijom, a čijoj se suradnji članovi oba benda i u budućnosti nadaju.

>> Indira Vladić predstavila vlastitu kolekciju cipela - neke je i poklanjala!

Uvijek energična i nasmijana Indira Vladić ne skriva svoje oduševljenje novim duetom pa priznaje kako su joj upravo oni s tamburašima uvijek bili najbliže srcu: 'Tamburaša je uvijek puno, onda znaš da to znači puno grljenja, puno ljubljenja, puno nježnosti – ovaj put ih je bilo šest tako da je i ljubav u pjesmi bila zaista velika! Tambura mi je uvijek bila u srcu i duši, a ovaj put je ekipa zaista bila fantastična, uživala sam u svakom trenutku!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook