Luce
Luce Foto: Doringo

Nakon već objavljenih ‘U sjećanju’ i ‘Svaki put’, ‘Imam razlog’ ujedno najavljuje i Lucin drugi studijski album čiji se izlazak očekuje tijekom 2022. godine.


Novi singl Luce ‘Imam razlog’ je pozitivna, iskrena pjesma koja govori o novim počecima, unutarnjim previranjima te ponovnom pronalaženju iskre koja nas pokreće da idemo naprijed. Nakon već objavljenih ‘U sjećanju’ i ‘Svaki put’, ‘Imam razlog’ ujedno najavljuje i njezin drugi studijski album čiji se izlazak očekuje tijekom 2022. godine.

Vezani članci Lana Škrgatić Glazbenica Lana S. objavila pjesmu "Sigurno u treću" prožetu zanimljivim spojem nekoliko instrumenata Jessa Talentirana glazbenica Jessa ostvaruje svoje glazbene snove s producentima Eda Sheerana, grupe U2, Lady Gage i Kylie Minogue

"Imam razlog" jedna je od onih pjesama koja nije moja, ali ju doživljavam kao da jest. Kad mi ju je producent Alan Dović, koji je i autor pjesme, pustio u studiju, na prvo slušanje mi je imala ono nešto za što sam se "zakačila" i odmah je poželjela snimiti. Sviđa mi se i poruka pjesme jer je vrlo ohrabrujuća, posebno u ovim iznimno čudnim i sivim vremenima kad je sve nesigurno i neizvjesno, a nada i optimizam su nam svima itekako potrebni.’’ – poručuje Luce o novom singlu.

Luce svojom uvjerljivom vokalnom izvedbom uz gospel elemente poziva da otkrijemo početak gdje bio je kraj, što je u vrijeme globalne krize svima potrebna motivacija. Pjesmu je ekranizirao sve poznatiji mladi redatelj Doringo i emociju pjesme pretočio u spot.

''Kad sam dobio snimku Lucine nove pjesme, pomislio sam "konačno imam razlog da snimim spot za Luce...". Ideja je došla sama od sebe, a spot sam zamislio kao kolaž lokacija predstavljenih u sanjivom i surealnom Zagrebu, s namjerom da se izbjegne dokumentarizam. Pomalo otkvačena montaža i Lucina energija su spot odvele u pravom smjeru.'' - poručuje Doringo.

Glazbu, tekst, aranžman i produkciju pjesme potpisuje Alan Dović, koji se svojim pjesmama već etablirao kroz rad mlađih nadolazećih glazbenika, a o pjesmi kaže kako se radi o osobnoj, introvertnoj pjesmi s velikom porukom za sve one koji osjećaju da u sebi nose nešto više i žele da se čuje njihov glas i glas generacije.

Vladimir Šeks uživa u novoj ljubavi, srce mu je ukrala znatno mlađa misteriozna dama u čijem je društvu uživao na moru

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''