Dobar zvuk

Pjesma koja govori o podvojenosti svjetova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rock-bend Sillycons objavio je pjesmu koja govori o tankoj granici između stvarnosti i sna te bezuvjetnoj ljubavi.

U moru novih glazbenika pojavio se i riječki bend Sillycons. Na tržište su izbacili novu stvar ''Morning light'', a svojim alternativnim pristupom uspijevaju osvojiti i one koji ne slušaju ovakvu glazbu.

Trenutnu postavu benda čine Dario Butković (vokal), Arijan Birkić (gitara, prateći vokal), Sanjin Perović (bas gitara), Armando Floričić (bubnjevi), David Košara (klavijature). Bend je pobjednik Ri rocka 2015. i Rovinj music festivala 2015, a nastupio je i na brojnim drugim natjecanjima i festivalima diljem zemlje poput HGF-a, O´rock festivala, St@rt festivala... Sillycons teži žestokom i upečatljivom zvuku koji je mješavina raznih žanrova i utjecaja. Kombinacijom tvrdih rifova i nježnijih melodija bend pronalazi svoj zvuk i izražava emocije. Pjesme su na engleskom jeziku. Ove godine snimljen je debitantski album koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Album je snimljen u studiju G.I.S. pod produkcijom Mateja Zeca i sastojat će se od 9 pjesama. Bend je najavio album prvim singlom "It´s over", a sada i drugim singlom popraćenim spotom, naziva „Morning Light“. U pjesmi je sudjelovala i Anamarija Martinčić na violini.

Spot je snimila mlada ekipa iz Rijeke, a to su: Mateo Jurčić (kamera,montaža), te Dino Kos (scenarij) kao i glumica Katia Kuharić.

Pjesma govori o podvojenosti između svjetova, tankoj granici između stvarnosti i sna te bezuvjetnoj ljubavi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene