Shawn Mendes
Shawn Mendes Foto: Universal Music

Spot koji su snimili Shawn Mendes i Justin Bieber u samo nekoliko sati pogledalo je čak tri milijuna ljudi.


Nedugo nakon što je pjesmom „Wonder“ najavio istoimeni album, koji na police stiže 4. prosinca, Shawn Mendes publici je predstavio novi singl „Monster“, u čijem je stvaranju sudjelovao Justin Bieber. Pjevači su za emotivnu pjesmu snimili i videospot, koji je u nekoliko sati pogledan više od tri milijuna puta, a našao se i među YouTube trending videima u Hrvatskoj.

Vezani članci Bend 058 "U sitne sate" otkrijte božićnu pjesmu našeg nagrađivanog americana country benda iza koje stoji već uigrani glazbeni tim Hailey Bieber - 3 Nimalo nalik atraktivnoj manekenki koja privlači poglede: Napravila promjenu koja je mnoge zbunila...

Shawn je svoj novi album najavio krajem rujna, a publici je tada uputio i dirljivu poruku: „Jako ste mi nedostajali! Znam da je ovo svima bila zastrašujuća godina i zato vam šaljem puno ljubavi. Napisao sam album koji se zove 'Wonder'. Osjećam se kao da sam tijekom kreiranja pjesama koje će se na njemu naći ostavio dio sebe. Trudio sam se biti najiskreniji do sad. Hvala što ste uz mene toliko dugo.“

Album „Wonder“ bit će glazbenikovo četvrto studijsko izdanje, koje stiže nakon niza velikih postignuća. Njegovi dosadašnji albumi ostvarili su platinaste naklade te debitirali na prvom mjestu najprodavanijih albuma, a sveukupno su donijeli i više od 10 platinastih singlova.

Shawnovi će obožavatelji uskoro imati priliku pogledati i njegov dokumentarac „In Wonder“, koji će 23. studenog biti objavljen na Netflixu, a pružit će uvid u pjevačev život i glazbeno putovanje.

Fotografi je uhvatili na parkiralištu dok su joj uzimali bris nosa, nakon odsluženja kazne izbjegava javnost i medije