Održano je preliminarno natjecanje izbora Miss Universe, a naša Shanaelle Petty već se uvelike priprema za finale.

Galerija


Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty već desetak dana boravi u Las Vegasu na izboru za Miss Universe 2017.

Od samog dolaska Shanaelle je odradila brojna snimanja, evente te aukciju nacionalnih poklona na kojoj je donirala naušnice s motivom šibenskih botuna. Iza ljepotica iz cijelog svijeta je i parada u nacionalnim kostimima, a naša Miss predstavila se u haljini etnodizajnerice Mine Petre, koja je izradila haljinu s motivima lepoglavske čipke koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković. Haljina je posebna i po tome što je za njezinu izradu trebalo čak 45 dana.

Miss Universe 2017. (Foto: PR)
Miss Universe 2017. (Foto: PR)

Vezani članci Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) Najljepše Hrvatice uhvaćene u privatnim trenucima: Ljepota i raskoš u kojima i one uživaju Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 1 Veliki uspjeh naše ljepotice u Las Vegasu! Shanaelle pri samom vrhu najljepših

Preliminarno natjecanje koje uključuje razgovor sa članovima žirija, natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama sinoć je održano kao uvod u finale 26. studenog koje će se održati u Planet Hollywood resort i Casinu u Las Vegasu.

Najuspješnijih petnaest misica s preliminarnog natjecanja od sveukupno devedeset i dvije kandidatkinje iz cijelog svijeta biti će prozvano među TOP16 u velikom glamuroznom finalu 66. izbora za Miss Universe, koje će voditi Steve Harvey i Ashley Graham, a nastupit će Fergie te Rachel Platten.