U samom središtu Splita, na nathodniku iznad gradske luke smjestio se InBOX Bar, mjesto koje plijeni pozornost domaćih i stranih gostiju kako svojom lokacijom, tako i ponudom.


InBOX se od otvaranja 2012.g. pa do danas profilirao u mjesto za nezaobilazne dnevne kave i noćne izlaske uz urbani zvuk.

Tako će biti i ovoga ljeta kada će gostovati mnogi DJ-i moderne plesne glazbe, animatori i live performeri.

Klub otvara sezonu u petak i subotu - 21. i 22. lipnja od 22 sata uz gostovanje australskog DJ Sunnya koji je već dobro poznati animator stranih turista. Glazba će biti presjek house, pop, RnB, rock i disco hitova.

Vezani članci Slika nije dostupna InBOX pretvara Split u destinaciju za mlade Slika nije dostupna Ultra Europe je sve bliži - Osvojite karte!

>> Raj na zemlji nalazi se u Hrvatskoj - Dokaz je OVDJE!

Tijekom ljeta ovo je idealno mjesto za osvježenje u hladu, dok čekate trajekt ili odavde možete jednostavno promatrati tijek gradskog života u luci ili na Rivi.

InBOX ima moderan interijer, ratana ležaljke i veliku ljetnu terasu s koje imate pogled na luku i obližnje otoke, kao i bazen koji dnevnu atmosferu čini osvježavajućom.

Kada sunce počne zalaziti, glazba se lagano pojačava i u noćnim satima započinje zabava. Za dobru atmosferu u klubu zaduženi su rezident DJ-i. Ljetna terasa pretvara se lagano u čarobni plesni podij prepun pozitivne energije koju šire ljubitelji kvalitetnog zvuka koji su tako još jednu 'divnu splitsku noć' došli provesti na sebi svojstven način.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook