Severina je producirala pjesmu Danijele Martinović.


Nakon više od dva desetljeća impresivne karijere, jedna od naših najuspješnijih pjevačica, Danijela Martinović, okrenula se novom zvuku, kojeg prati i potpuno novi imidž. Novi singl 'Telefon', autora Dragana Brajovića Braje, predstavlja zasigurno jednu od najljepših Danijelinih balada do sada, za što je zaslužna njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica – Severina.

Vezani članci Grafit Severine i Aleksandra Poznato je gdje se nalazi grafit Severine i njezina sina, njegov autor pjevačici je posvetio i posebnu poruku Severina Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta

''Zajedno smo išle u srednju školu i sada sam toliko sretna što surađujemo, jer nas godinama vežu te čvrste niti odrastanja i perioda kada stječemo prave prijatelje. Bila mi je čast sudjelovati kao producent i tražiti za Danijelu pjesme koje će ju opet prikazati u najljepšem svjetlu, ali i onako kako ju publika nije navikla viđati do sada. Predivno otpjevano, emotivno i kako samo ona zna... Ponosna sam na nju.'' – izjavila je Severina.

''Iznimno sam sretna i predivan je osjećaj što sam prvenstveno otpjevala pjesmu koja me zaokupila na prvu, što sam obnovila suradnju sa mojim dugogodišnjim menadžerom Edvinom Softićem, što mi je Severina producent pjesme i nadolazećeg albuma, što je upravo ona u meni otkrila i izvukla toliko toga i postavila mi toliko velike ciljeve i vjerovala da ja do tamo mogu.'' – Danijela.

Ovu prekrasnu baladu prati i snažan videospot, prepun kadrova posve novog i drugačijeg Danijelinog izdanja, djelo uspješnog mladog redatelja Darija Radusina.