Budite s nama i Severinom u subotu 29. lipnja!


Kako bi proslavili ulazak Hrvatske u EU, Dubrovnik će 29.6. 2013. pripremiti veliki koncertni spektakl na dubrovačkom Stradunu, jednom od najljepših mjesta Lijepe naše gdje će nastupiti Severina u sklopu svoje megauspješne turneje 'Dobrodošao u klub'  #DUK2013.

>> Spektakl na Novoj TV: UŽIVO koncerti Severine, Prljavog kazališta i Colonije!

Zabava će se do ranih jutarnjih sati nastaviti na službenom after party-u u Culture Clubu Revelin uz najveće svjetske hitove te rasplesane atraktivne plesačice.

Produkcijski tim Nove TV od 200 ljudi zadužen je za koncerte u Dubrovniku i Vukovaru, studio u Zagrebu i javljanja iz Rijeke, Koprivnice i Splita. 34 kamere pratit će sve događaje, za čiju će realizaciju biti korišteno 100 kilometara kablova, 400 rasvjetnih tijela te 200 metara kvadratnih led ekrana.

Tijekom godina u domove gledatelja donosili smo vijesti, zabavu, pratili svjetska i domaća događanja, a povijesni trenutak ulaska Hrvatske u EU željeli smo obilježiti na poseban način i pokloniti našim gledateljima pravi spektakl, zato ne propustite koncerte u Vukovaru i Dubrovniku ili budite s nama pred malim ekranima 29. lipnja od 20 sati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook