23. rujna

Severina i Grk Antonis Remo zabavljaju publiku na Zadar Dogus Basketball Tournamentu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nekoliko nas dana dijeli od velikog koncerta Severine na zadarskom Višnjiku.

Najpopularnija regionalna zvijezda Severina veseli se koncertu na kojem će uz nju u srijedu, 23. rujna u 21 sat nastupiti grčki glazbenik Antonis Remos. Ususret koncertu Severina je rado pozirala u navijačkoj majici Zadar Dogus Basketball Tournamenta.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Vrhunska produkcija i popularni hitovi oboje glazbenika najbolji su poziv za koncert koji se ne propušta. Bit će to atraktivan uvod u košarkašku poslasticu koja se održava od 24. do 27. rujna u dvorani Krešimir Ćosić.

Želite na Zadar Dogus Basketball Tournament? Osvoji poklon paket!

“U Hrvatsku dolazim s velikim veseljem. Mnogo sam čuo o vašoj prekrasnoj zemlji od moje supruge Yvonne koja je s Orebića. U Zadru nisam nikada bio, no veselim se što ću u tom gradu provesti dva do tri dana. Koncert će biti vrlo dinamičan, emotivan i obećajem da ćete me vidjeti u najboljem izdanju!” – izjavio je Antonis Remos, jedan od najpopularnijih grčkih glazbenika uoči dolaska u Hrvatsku.

Na ovogodišnjem Zadar Doğuş Basketball Tournamentu nastupa čak pet euroligaša. Olympiacos, Bayern, Crvena zvezda, Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş te Zadar borit će se za naslov drugog pobjednika najjačeg europskog pripremnog turnira.

Iznimna zainteresiranost za turnir najavljuje dolazak velikog broja gostiju koji će, popunivši kapacitete u Zadru i okolici, itekako doprinijeti produženju turističke sezone. Uz brojne popratne aktivnosti tu su turnir u basketu na Forumu, Kids’ day, brojni players partiji ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira. Ulaznice za koncert Severine i Remosa, te za sve utakmice, mogu se kupiti u pretprodaji u sustavu Ticketshopa ( www.ticketshop.hr), dok se informacije o turniru i smještaju mogu pronaći na službenoj klupskoj web stranici www.s-event.hr.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene