Sedam godina od izdavanja zadnjeg albuma, Severina će za dva dana predstaviti novi kojem je dala ime ''Halo''.

Galerija


Na radost brojnih fanova, Severina 1. veljače 2019. objavljuje najiščekivaniji album godine, pod nazivom ''Halo“.

Vezani članci Severina - 1 Severina objavila nikad viđene fotke iz Splita, imala je specijalan razlog, a brzo je prikupila i više od 14.000 lajkova Maja Bajamić druga emisija TLZP - 7 Sjetni pogled Gorana Navojca Maji Šuput nije mogao promaknuti, evo što je to tako pomno promatrao

Album će biti dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, također u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovici veljače.

Nakon sedam godina od izdavanja zadnjeg albuma, na novom će se albumu naći čak 17 pjesama, od kojih je deset novih, a zbroj pregleda preostalih sedam, koje su već objavljene, na YouTubeu veći od 190 milijuna. Nesumnjivo je da je publika željna novih melodija i upravo je ovaj album svojevrsni pregled truda i ulaganja u svaku pjesmu na kojoj se radilo do savršenstva.

''Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album! 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije“, izjavila je Severina.
Premijera naslovne pjesme 'Halo' bit će u petak, 01. veljače, u 12 sati na Severininu YouTube kanalu i Facebook stranici.

Autori na albumu su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.

Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

Lijepe kći i supruga Tončija Huljića plijenile pažnju u dugim haljinama, Vjekoslava je imala i popriličan prorez

Poznata Splićanka u 39. godini čeka prvo dijete, vijest o trudnoći uspjela je skrivati pola godine

Supruga Tonija Cetinskog nikad atraktivnija, pjevač je u Beogradu nije ispuštao iz ruku