Osvojite ulaznice

Klikni i otiđi na 'Sevdah u Lisinskom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poklonici lijepih bosanskih sevdalinki ponovno će doći na svoje 9. studenoga 2015., kada će se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati tradicionalni, deveti po redu koncert „Sevdah u Lisinskom“.

Koncert 'Sevdah u Lisinskom' kojeg producira Tomislav Kašljević očekivano svake godine predvode poznati interpretatori tradicionalnih bosanskih sevdalinki, a među zvijezdama programa ove će godine zapjevati Nedžad Salković, koji već više od tri desetljeća u narodu, ali i među glazbenim kritičarima, nosi titulu princa sevdaha, Merima Njegomir, Enes Begović, Azra Husarkić, Sejo Pitić, Reuf Feković, Ante Prkačin, Ibro Bublin i Ivan Jelić. Ovogodišnje izdanje koncerta „Sevdah u Lisinskom“ imat će i posebne glazbene goste, a to su grupa Divanhana iz Sarajeva i zagrebački zbor Bulbuli.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

Organizatori dijele 3x2 kartu za koncert 'Sevdah u Lisinskom'. Budite kreativni i napišite zašto bi baš vi trebali osvojiti ulaznice, a na natjecaj@novatv.hr pošaljite svoj odgovor i osobne podatke!

Pjevače će pratiti Narodni orkestar pod vodstvom maestra Dinka Mujanovića, a repertoar za dušu kojeg zagrebačka publika svake godine s nestrpljanjem iščekuje, ove godine čine dirljive sevdalinke poput pjesama „Emina“, „Žute dunje“, „Tebi majko misli lete", „Snijeg pade na behar na voće“, „Tebi majko misli lete“, „Pokraj puta rodila jabuka“, „Zvijezda tjera mjeseca“, „Kraj tanana šadrvana“ i mnoge druge sevdalinke.

Istaknuta koncertna turneja kruna je karijere Željka Bebeka kojom ova živuća pop-rock legenda slavi 40. uspješnih godina

Koncertni program „Sevdah u Lisinskom“ doista svake godine do posljednjeg mjesta ispuni Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, pa svi koji već nisu nabavili svoju ulaznicu, po nju mogu požuriti na blagajnu Lisinski, a ulaznice je moguće kupiti i u sustavu Ulaznice.hr i Eventim.hr. Ovisno o kategoriji sjedenja, ulaznice koštaju 90,00 kn, 110,00 kn i 130,00 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene