"Koncerti na krovu"

Započelo je šesto Ljeto u MSU: Kries oduševio publiku i uveo u bogat koncertni program

Kries (Foto: Domagoj Krsnik) Kries (Foto: Domagoj Krsnik) Domagoj Krsnik 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kries (Foto: Domagoj Krsnik) Kries (Foto: Domagoj Krsnik) +0 Kries (Foto: Domagoj Krsnik) Galerija

Nastupom etno grupe Kries započelo je šesto ljeto u MSU.

Ispred najmanje tisuću posjetitelja na platou MSU-a u Novom Zagrebu, idejni začetnik, autor koncepta, promotor i direktor glazbenih događanja MSU-a, Branko Kostelnik, najavio je na svoj unikatan i upečatljiv način prve ovogodišnje izvođače šestog Ljeta u MSU, Kries.

"Kries su upravo fascinantni i bez ikakvog pretjerivanja, oduševili su publiku. Osam članova etno grupe Kries na momente su nalik na Ogenj i/ili Darka Rundeka, u jednoj pjesmi sam se čak prisjetio stare grupe iz 70-ih Redbone sastavljene od američkih Indijanaca, pa čak pomalo podsjećaju svojom glazbom na izvatke iz serije Vikinzi; u šali možemo reći: „Kries su Vikinzi sa Jadrana" ".

Program Koncerti na krovu MSU odnosno Ljeto u MSU sastoji se od 6 koncerata najboljih rock i art bendova regije subotom tijekom lipnja/srpnja 2019. Program Ljeto u MSU-u za sljedeće subote priprema redom Laibach (15.6.), Borghesia (22.6.), Letu Štuke (29.6), The Strange (6.7.) i zaključno 13.7. Tram 11.

Program subotom uključuje svaki put i projekciju najboljih filmova sezone u dva termina u dvorani MSU-a Gorgona iz kina Metropolis Best Of Metropolis te posjet velikoj izložbi na dva kata desnog krila MSU-a kao i književna čitanja i umjetničke akcije i performansi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Ronaldova mama (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) +4 Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) Celebrity Ronaldova Georgina plijenila pozornost u uskom kombinezonu, ali utakmicu je gledala podalje od njegove majke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene