Bit će mu podrška

Sergej Ćetković na slavljeničke koncerte u zagrebu i Splitu dolazi sa suprugom kćerima

Sergej Četković (Foto: PR) Sergej Četković (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sergej Četković (Foto: PR) Galerija

Sergej Ćetković i supruga Kristina u braku su 20 godina.

Veliki romantičar i jedan od najomiljenijih pjevača u regiji 14. veljače 2020. godine u organizaciji Star produkcije prvi će put nastupiti u zagrebačkoj Areni, a već dan poslije u splitskoj Spaladium Areni. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni 20 godina, oduševit će vas svojom karizmom, skromnošću ali i emotivnim izvedbama zato su koncerti u Zagrebu i Splitu idealna prilika da to i doživite.

Pogledaj i ovo Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović nema tko nije bio Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

''Potrudit ćemo se pružiti maksimalan ugođaj i ispuniti što više glazbenih želja. Drago mi je što će i ovaj put obitelj biti uz mene na ova dva velika koncerta povodom 20 godina glazbene karijere'', iskren je Sergej.

S njim će u Hrvatsku tako doći supruga Kristina s kojom je u braku 20 godine te njihove kćeri Mila i Lola. Te tri žene, kako često ističe, najvažnije su osobe u njegovu životu koje su zaslužne što je tako uspješan na poslovnom ali i privatnom planu. Sergej je često nastupao u Hrvatskoj, a njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij. Upravo tako izgledali su njegovi dosadašnji
nastupi u Hrvatskoj. Do sada je nekoliko puta rasprodao dvoranu Vatroslav Lisinski, a ovoga ljeta imao je uspješnu turneju Jadranom.

Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu ''Vatrena'' u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u
državama bivše jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije.

Ulaznice za koncerte Sergeja Ćetkovića u Areni Zagreb, 14. veljače 2020. godine te u Spaladium Areni, 15. veljače 2020. možete kupiti u sustavu Eventim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene