Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sebastian Popović i dalje snima i radi. Želi stopama oca Danijela Popovića.


Sebastian Popović, poznatiji kao sin nekada megazvijezde Danijela Popovića, uporan je u tome da nastavi putem kojim je nekada išao njegov otac.

Vezani članci Slika nije dostupna PRODAO PA UKRAO! Naš poznati pjevač izgubio spor nakon 28 godina Slika nije dostupna Bile su seks ikone 80-ih, a i danas izgledaju fenomenalno

Sebastian je ovaj put snimio pjesmu ''Svijet od porculana'' koju mu je napisao Nenad Ninčević. Sebastian tvrdi kako je i sam proživio sličnu priču pa ga je pjesma iznimno dirnula. Tekst pjesme glasi: Gledam tvoje lice na neonskoj reklami. Tvojih pet minuta u modnoj melodrami. Priča k'o iz bajke, do bine iz partera. Crveni tapeti i šuma reportera. Razbit će se Ana svijet od porculana, uzet će ti dušu Dolce & Gabbana.

„Priznajem da me ova pjesma emotivno pogodila. Proživio sam sličnu priču, i vjerujem da nije slučajno da sam od Ninčevića dobio pjesmu u kojoj sam prepoznao sebe. Ona govori o krivom moralu, novcu, slavi, ali i posljedicama koje se vežu uz to. Bez suzdržavanja mogu reći da je pjesma bazirana na istinitom događaju...“

U spotu djevojku sjajno utjelovljuje atraktivna Ana Batarelo, jedna od najpoznatijih i najtraženijih hrvatskih fotomodela, fotomodel 2013. godine, hrvatska predstavnica na svjetskom izboru Miss Eartha na Filipinima koja svojom vizualnom pojavom i osobnošću ostavlja sve prisutne bez daha gdje god se pojavi.
Mušku ulogu odigrao je Antonio Marušić, hrvatski maneken i bivši mister Hrvatske, svojevremeno natjecatelj u showu ''Farma''.