Publika vrištala

Bura nije razbila partijanerski duh: Sean Paul razvalio na Zrću

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pogledajte kako je Sean Paul zabavljao publiku na Zrću.

Sean Paul, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, popeo se na pozornicu i odmah bacio publiku u trans. Njegov nastup premješten je u klub Papaya, a atmosfera je uzavrela. Sean Paul dočekan je s ovacijama.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovo niste znali o njemu Ekskluzivno! Sean Paul otvoreno o svom sinu i nekadašnjim sportskim uspjesima

Glazbenik je zahvalio svima što su došli na njegov koncert i kazao kako mu je beskrajno žao što je koncert premješten s plaže u klub, no tako je moralo biti zbog jakog vjetra. Prisjetimo se, i prošle se godine isto dogodilo s koncertom Chrisa Browna.

U prvim redovima uglavnom su bile žene, vatrene obožavateljice glazbene zvijezde. Naravno svako malo publika je vrištala i non-stop skakala, a glazbenik je izvodio svoje najveće hitove poput Baby Boy i Cheap Thrills. Bura je puhala, ali nije slomila partijanerski duh koji je vladao Zrćem.

Na Zrće je stigla publika iz cijelog svijeta, no najviše je Britanaca, javile su Barbara Marinović i Mia Buva – kolegice koje su pratile ovaj veliki događaj.

Sean Paul i njegova mnogobrojna pratnja na otoku Pagu piju određenu negaziranu vodu, rashlađeno pivo, viski star 25 godina te svježe cijeđene naranče. Pripremale su im se delicije koje uključuju carpaccio od svježe jadranske ribe začinjen paškim maslinovim uljem. Paški sir, koji je već oduševio gotovo sve zvijezde koje su nastupale na Freshu, bio je na meniju kao i tradicionalni otočki makaruni s paškom janjećom toćadom.

Srijedu, drugi dan festivala obilježio je nastup DJ-a Jazzy Jeffa, zvijezde jednog od najgledanijih svjetskih serijala Princ s Bel Aira. Američki glumac i glazbenik vrhunskim je RnB glazbenim setom rasplesao tisuće posjetitelja na After Beach Partyju u klubu Papapya, te izazvao pravo ludilo među brojnim obožavateljima koji su na njegov nastup stigli iz čak 61 zemlje svijeta.

Prekrasan sunčan dan na plaži Zrće upotpunio je parti jedne od najvećih glazbenih platformi urbane glazbe Noisey u sklopu koje je u klubu Kalypso nastupio britanski legendarni dvojac Mike Skinner&Murkage.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene