Koncert premješten

Lista želja slavnog glazbenika Seana Paula: Evo što ga čeka na Pagu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sean Paul, jedan od najtraženijih glazbenika današnjice, slasno će uživati u Novalji.

Svjetska zvijezda Sean Paul napokon će zabavljati i pašku publiku. Poznato je što će jednom od vodećih svjetskih glazbenika biti ponuđeno u Hrvatskoj. Službeni rider zvijezde s Jamajke uključuje kompleksne tehničke zahtjeve koji će zasigurno njegov nastup upotpuniti i učiniti nezaboravnim na posebnoj izgrađenoj pozornici tik uz plažu Zrće. Posljednje pripreme prije početka Festivala uključuju i posebno dizajnirani backstage iza kulisa pozornica Festivala, gdje organizacijski tim mora ispuniti mnogobrojne želje zvijezda koje nastupaju.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovo niste znali o njemu Ekskluzivno! Sean Paul otvoreno o svom sinu i nekadašnjim sportskim uspjesima

Sean Paul i njegova mnogobrojna pratnja na otoku Pagu pit će određenu negaziranu vodu, rashlađeno pivo, viski star 25 godina te svježe cijeđene naranče. Organizatori će za njega i najuži tim pripremiti delicije koje uključuju carpaccio od svježe jadranske ribe začinjen paškim maslinovim uljem. Podsjetimo, jedan od najstarijih maslinika nalazi se upravo na otoku Pagu u mjestu Lun. Paški sir, koji je već oduševio gotovo sve zvijezde koje su nastupale na Fresh-u, biti će na meniju kao i tradicionalni otočki makaruni s paškom janjećom toćadom. Posebna se briga vodi o samoj pripremi jela, tako da su sve namirnice korištene u pripremi organskog porijekla. Pri dolasku na otok Pag, Sean Paula organizatori žele upoznati i s prirodnim ljepotama otoka, otočkom kulturom i tradicijom, a u pripremi je i gliser za razgledavanje predivnih uvala ukoliko zvijezda izrazi želju.

Središnji festivalski događaj trebao se održati na Big Beach pozornici na plaži Zrće, no zbog najave vjetra sve je premješteno u Papayu.

Na Fresh Island Festivalu nastupaju i French Montana, Young Thug, duo Krept and Konan, engleska DJ zvijezda Tim Westwood, Dj Jazzy Jeff te engleska reperica, pjevačica i producentica Lady Leshurr, a program Festivala vodi Maya Jama koja je vodila posljednje Brit Award.

Festival ove godine bilježi porast za više od 20 %, a rasprodani VIP aranžmani upućuju na rekordan interes posjetitelja koji će na otok Pag stići iz čak 50 svjetskih zemalja od kojih izdvajamo Australiju, USA, UAE, UK, Njemačku i Francusku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene