tko ide?

Imamo ulaznice! Legendarni Sean Johnston stiže u Zagreb

Sean Johnston (FOTO: PR) Sean Johnston (FOTO: PR)

Jedan od najcjenjenijih selektora u glazbenoj industriji i istaknuti član disko plesne zajednice, Sean Johnston, stiže u Zagreb!

Legendarnom Seanu Johnstonu, koji s kultnim Andrewom Weatherallom vodi program “A Love From Outer Space”, na Žitnjaku se priključuje Dean Sunshine Smith, Felver, Nick & Pepi.
Nakon sjajnog prošlogodišnjeg nastupa Andrewa Weatheralla, The Garden Brewery dovodi njegova partnera u organizaciji večeri “A Love From Outer Space”, a sjajni Sean Johnston nastupit će u petak 2. veljače 2018.

Jedan od najcjenjenijih selektora u glazbenoj industriji i istaknuti član disko plesne zajednice, Sean Johnston, kreira zvučne pejzaže u vlastitoj produkciji ili za gramofonima birajući sjajnu glazbu koja nema cijenu. Odrastao u Yorkshireu, od formativnih godina se bavi DJ-ingom, a od tada je njegovo ime bilo simbol za sve od acid-house veterana, techno borca, alpinista, ili pak disko konzultanta, nastupao je u najboljim klubovima Londona, Berlina, festivalima po francuskim dvorcima ili hrvatskoj obali, ali vlastita produkcija i legendarna klupska večer učinili su ga svjetski poznatim.

Sean Johnston (FOTO: PR) Sean Johnston (FOTO: PR)

Mixcloud - A Love From Outer Space

90-ih upoznaje Andrew Weatheralla, kada je dvojac shvatio da gaje istu privrženost prema sporijim ritmovima, disko, kozmičkim i psihodeličnim melodijama, te je upravo tako začeta glazbena večer A Love From Outer Space. Jedna od najpoznatijih modernih klupskih večeri odolijeva zaboravu, bazira se na 25 godina kolekcionarstva dvojice legendarnih zaljubljenika u glazbu, a stoji za oazu sporosti u ubrzanom vremenu, nikada ne prelazeći 122bpm-a uz progressive house, techno 90-ih, disco, psihodeliju, kraut-rock, ambient, dub ili pak un-disco.
Ono što je počelo u podrumu londonskog Stoke Newingtona, preraslo je u svjetski fenomen i utjecalo na cijelu generaciju novijih producenata. A Love From Outer Space tj. večer u režiji Sean Johnstona i Andrewa Weatheralla se otisnula i na put po europskih klubovima i festivalima, a s jednostavnim pristupom približavanja glazbe koja je javna svima, dvojac traži zanimljive trake na raznim mjestima.

The Asphodells - “Never There” (Hardway Bros remix)

Kao polovica produkcijskog dua The Hardway Brothers i dio classic-acid projekta The Flash Faction, Sean Johnston je zaokružio svoje glazbeno znanje, a uz naramak remikseva za imena kao što su Alien Alien, Max Essa, The Asphodells, Haules Baules, Adonis, njegova produkcija je stala iza Beard Science, Aniligital, History Clock, Astrolab, Luna Flicks.
U ovoj sjajnoj večeri pridružuje mu se Dean Sunshine Smith, jedan od najcjenjenijih UK DJ-eva i selektora i čovjek iza Dark Disco programa. Tu je i Felver, nadaleko cijenjen zbog svog glazbenog znalaštva, koji je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nijedan drugi DJ, te Adriatic Coasting duo Nick & Pepi.
Nastup Seana Johnstona je početak i sjajne godine gostovanja koja će se održati u zagrebačkoj The Garden Brewery na Žitnjaku. Jedinstveni prostor prati i prepoznatljivi The Garden zvuk koji ovu godinu obećava odlična imena svakog mjeseca do ljeta, ikone žanrova, legende klupske glazbe, kao i večeri posvećene festivalima Love International, Soundwave i Defected.

IMAMO ULAZNICE! Dvoje najbržih koji se jave na našu Facebook stranicu Showbuzz.hr osvajaju po dvije ulaznice.

Za sve one koji neće biti te sreće ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 50 kn, dok će na dan nastupa biti 70 kn. Dostupne su na Entrio.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene