Fališ mi

Saznajte što 'fali' klapi Rišpet!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klapa Rišpet ima novi as u rukavu - snažnu dalmatinsku baladu 'Fališ mi'.

Jaka dalmatinska balada koja 'dira' zaljubljena srca pod nazivom 'Fališ mi' novi je singl splitske klape Rišpet, a za koju je proteklih dana snimljen i istoimeni video spot. Nakon proteklog izuzetno uspješnog singla 'Bila si voljena' kojim je zakoračila u pop vode i osvojila slušatelje, klapa Rišpet se novom pjesmom u izdanju Hit Recordsa vraća izvornom klapskom zvuku.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet - 2 Kakva atmosfera! Dalmatinski slavuji rasplesali Lisinski: ''Ovo je bilo za pamćenje, vidimo se ponovno!''

Klapa Rišpet ima novu pjesmu 'Fališ mi' - već je pjeva i Jelena Rozga

Tematika singla 'Fališ mi' neprežaljena je ljubav muškarca koji pjeva svojoj bivšoj dragoj, koja mu još uvijek nedostaje, koju voli i ne može zamisliti život bez nje.

Savršene stihove 'Fališ mi, fališ, nije mi lako, fali mi ljube tvoja lipota; Fališ mi fališ volim te jako, najlipša strano moga života…' potpisuje Ivica Brnas, dok je za glazbu kao i uvijek zaslužan izvrsni Pero Kozomara. Sve skupa aranžirao je Leo Škaro.

Nova pjesma 'Fališ mi' dobila je i zasluženi video spot koji je režirao gitarista klape Rišpet Marin Čoko, a sniman je na atraktivnim lokacijama sa prekrasnim starim rustikalnim kamenim kućama i zvonikom u staroj Podstrani nedaleko Splita.

Premijeru video spota pogledajte u ponedjeljak 02.03. od 18.00 sati u emisiji inMagazin na
Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene