18+

OVAKAV ANIMIRANI FILM JOŠ NIKADA NISTE IMALI PRILIKE VIDJETI!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovog četvrtka pripremite se za pravu 18+ kino zabavu: dolazi nam SAUSAGE PARTY!

Najzabavnija i svakako najprostija filmska avantura u posljednjih nekoliko godina ovoga četvrtka dolazi i do naših kina. Riječ je o filmu SAUSAGE PARTY – animiranoj komediji o kojoj svi pričaju već tjednima, a koju smo konačno dočekali i u našim kino dvoranama. Kreativna i autorska ekipa koja stoji iza hitova kao što su „Superbad“, „Pineapple Express“, „Ovo je kraj“ i „Susjedi iz pakla“ donosi nam nešto što do sada nismo imali prilike vidjeti: animirani film za odrasle. Prema dostupnim materijalima iz filma jasno je da, premda se radi o crtiću, on svakako nije namijenjen cijeloj obitelji; točnije namijenjen je isključivo onima starijima od 18 godina. Svakako pogledajte našu fotogaleriju, a nakon nje i trailer za SAUSAGE PARTY – film koji garantira stopostotnu kino zabavu.

SAUSAGE PARTY prvi je animirani film u povijesti koji će zaigrati u kinima, a koji nosi službenu cenzorsku oznaku 18+. Već sam trailer najavljuje o kakvoj urnebesnoj (i izuzetno prostoj) komediji se radi u kojoj je glavni lik Frank, hrenovka koja će predvoditi skupinu prehrambenih proizvoda na epskom putovanju otkrivanja prave istine o tome što se događa nakon što hrana napusti udobnost polica dućana. Uz gomilu izrazito živopisnih, na jeziku nimalo šarmantnih, a u tijelu poprilično promiskuitetnih likova, SAUSAGE PARTY priuštit će svojim budućim gledateljima 90 minuta čiste filmske zabave kakvu neće tako brzo zaboraviti.

Jedna od najvećih zanimljivosti vezanih za film jest ta da je koštao 19 milijuna dolara, a samo u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u zaradio je nevjerojatnih 32 milijuna i time praktički poduplao svoju vrijednost već u tri dana. Do danas SAUSAGE PARTY je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 100 milijuna dolara i postao pravi (i neočekivani) blockbuster s napomenom da u većini država njegova kino distribucija tek treba započeti. SAUSAGE PARTY okupio je impresivnu glumačku postavu koju predvode Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Danny McBride, Salma Hayek, Michael Cera, Kristen Wiig, Paul Rudd, Edward Norton i mnogi drugi.

Ova animirana 18+ komedija u domaća kina stiže ovoga četvrtka, 8. rujna!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene