Odlična subotnja zabava

Sasha Lopez protresao Green Gold Club!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački Green Gold Club tresao se proteklog vikenda u house ritmovima DJ-a Sashe Lopeza.

Od trenutka kad je Sasha došao na pozornicu kluba i pozdravio mnogobrojnu publiku taktovima svog velikog hita 'All My People' zabava je mogla početi.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite! Nastup Ivane Kovač koji će vas oduševiti!

Jedan od najtraženijih DJ-a house glazbe nije propustio priliku reći kako mu je drago da ima priliku nastupiti u ovako elitnom klubu, pred ovako odličnom publikom, koja je prepoznala njegov rad i glazbu, koja je njegova velika ljubav.

Sashi su se na pozornici Green Gold Cluba pridružili rumunjska pjevačica Andreea B i Broono s kojima je snimio spomenuti hit singl 'All My People' koji je osvojio Youtube s preko 50 milijuna pregleda.


A nakon DJ-a Sashe Lopeza – show se nastavlja dalje!

Sredina svibnja
rezervirana je za najveći show – SuperMartXe!

Ovaj spektakl vlasnik je Guinnessovog rekorda u kategoriji najvećeg događaja u jednom noćnom klubu s više od 18.000 posjetitelja. Tri puta je proglašavan najboljim partyem na Ibizi, a održan je više od 300 puta u 40 različitih država. Black Eyed Peas, Paris Hilton, Dennis Rodman ili Tommy Lee, samo su neka od poznatih imena koja surađuju sa SuperMartXeom, a glazbu im produciraju - Enrique Iglesias, Macy Gray, Don Omar, Juan Magan, Paris Hilton i Jennifer Lopez.
Nakon SuperMartXea, početkom lipnja točnije 01.06., u Green Gold stiže dobro poznati beogradski dvojac  „The Beatshakers“. Najveći uspjeh postigli su singlom „Ma Cherie“  koji su snimili u suradnji sa Raul Alberto Diasom.

U tople ljetne dane Green Gold Club će zakoračiti 15.06. koncertom najpoznatije Azijske DJ-ice te jedne od deset svjetski najseksi supermodela Angie Vu Ha.

Za kraj ovogodišnjeg Green Gold SummerFesta 06.07., na jednom mjestu okupit će se najveći domaći performeri i zabavljači.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene