Ljubavni košmar

Radi li se o pravoj ljubavnoj vezi ili je sve umišljeno? Odgovor potražite u pjesmi ''Moj dah''

(Foto: Promo) (Foto: Promo) Promo 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju (Foto: Promo) (Foto: Promo) +0 (Foto: Promo) Galerija

Suradnja renomiranih riječkih glazbenika Saše Markovskog (Urban i 4) i Ivone Maričić (E.N.I.) rezultirala je ovim posebnim glazbenim uratkom koji će zasigurno ostaviti trag na našoj glazbenoj sceni.

U pjesmi ''Moj dah'' satkani su svi navedeni osjećaji i stanja. Jedna osoba, bezbroj osjećaja. Radi li se o pravoj ljubavnoj vezi ili je sve umišljeno? Čežnja za stvarnim bićem ili utvarom?

 

Suradnja renomiranih riječkih glazbenika Saše Markovskog (Urban i 4) i Ivone Maričić (E.N.I.) rezultirala je ovim posebnim glazbenim uratkom koji će zasigurno ostaviti trag na našoj glazbenoj sceni, koji odskače od klišeja pop-pjesme. Moderna produkcija koja se čvrsto oslanja na elektronski izričaj Markovskog, fantastična Ivonina vokalna interpretacija te intrigantni aranžman  pjesmu "Moj dah" učinit će prepoznatljivom u radijskom eteru te će zasigurno pronaći put do profinjenih uha slušatelja.

(Foto: Promo) (Foto: Promo) Foto: Promo

Videospot na jedinstven način pripovijeda priču emocija. Glavni je element spota voda! Baš kao i emocije, voda daje pjesmi dimenziju promjenjivosti, toka, transformacija. Uz te duboke transformacije dolazi i do vanjske. Boje (u kemijskoj reakciji) daju začin (nadu) svim proživljenim emocijama. Režija, kamera i montaža – Luka Radiković (https://www.lukaradikovic.com) | Scenografija, šminka/frizura – Zara Hrvatin.

(Foto: Promo) (Foto: Promo) Foto: Promo

"Moj dah" je priča o ženi koja proživljava jaku emotivnu dramu. Njezine želje i snovi o ljubavi isprepleću se sa strahovima i boli, čežnja se preljeva u emotivni kaos u kojem više ne razaznaje stvarnost od imaginacije, stvarni odnos od utvara.

Rastrojstvo ili lucidnosti? Košmar ili realnost? Ludost ili stvarnost? Pjesma se bavi našim intimnim strahovima, željama, osjećajima, projekcijama. Naš unutarnji svijet može biti čista imaginacija, ideja, ali za nas je jednako stvaran i opipljiv, poput kamena na cesti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene