Uz Sašu Lozara u Saxu će nastupiti i glazbenica Gina Damjanović, vokalistica uspješnih Deotura, te dugogodišnji Sašin prijatelj i suradnik Luka Bulić.

Galerija


Početkom godine Saša Lozar je održao koncert za pamćenje i to u društvu atraktivnih glazbenika i gostiju popu Igora Geržine, Predraga Martinjaka, Ante Pecotića, Baby Dooksa i dr.

Vezani članci Saša Lozar - 4 Slavljeničke brojke Saše Lozara: 40. rođendan i 15 godina braka, pjevač iskreno o životnim uspjesima i supruzi Marini Saša i Marina Lozar Saša Lozar romantičnom objavom i fotkom iz kreveta supruzi Marini čestitao godišnjicu: "Sve se posložilo"

Pripremaju se nova iznenađenja i zabavne točke, a ovoga puta na pozornicu nam dolazi odlična glazbenica Gina Damjanović, vokalistica uspješnih Detoura, te dugogodišnji Sašin prijatelj i suradnik Luka Bulić.

Uz dobru svirku, te izvrsne glazbenike u postavi Marija Klarića (bubanj), Nina Krznara (bas gitara), Filipa Gjuda(klavijature), Marka Turkalja (gitara), i back vokala Ines Nožici, za početak koncerta publika će imati priliku uživati premijerno u originalnoj i acoustic verziji ovogodišnjeg hita *Budi*.

Karte su u prodaji na blagajni Sax-a, pretprodaja 60 kuna, dan koncerta 80.