Saša Lozar (Foto: Screenshot)
Saša Lozar (Foto: Screenshot)

Nakon ''Tajno'' i ''Da'', ''Šala'' je treća u nizu koja nastavlja uspješno svoj autentični glazbeni smjer multitalentiranog Saše Lozara.


Novu pjesmu Saše Lozara prati šaren i dinamičan spot koji spaja zabavne s ironičnim i banalnim situacijama. Kombinirajući humoristične situacije, spot spaja nestvarne situacije kroz podijeljene ekrane koji međusobno imaju veze, ali uglavnom u mašti.

Vezani članci Saša Lozar (Foto: Promo) Saša Lozar, Edo Majka i Domagoj Janković posudili glasove novim animiranim junacima Saša Lozar (FOTO: Instagram) Koja je njihova tajna? Što je to Saša napravio kako bi svojoj voljenoj supruzi izmamio osmijeh na lice?

Ekskluzivna je vijest da Saša u pjesmi ima i gosta, a to je Baby Dooks iz Bolesne braće. Šala je lako pamtljiva pjesma, u pop-formi, atraktivnog vokalnog raspona Saše Lozara te autentičnog repa (rap) našeg dragog gosta Baby Dooksa.

David Vurdelja-Dooks ovaj put je potvrdio da je veliki glazbenik. Vraća nas u vrijeme Bolesne braće, popularnog rap-dvojca koji je trajno obilježio čitavu epohu na glazbenoj sceni.

Zato vjeruju da će unijeti dašak tog vremena, osvojiti mnogobrojna srca publike, kritike, kolega, urednika, klupsku i festivalsku scenu, te slušatelje radijskog etera u Hrvatskoj i u regiji.

''Šalu'' potpisuje veliki autor / tekstopisac / producent Predrag Martinjak Peggy , ujedno i autor pjesama poput ''Tajno, ''Da'' Saše Lozara, i mnogobrojnih hitova Massima i Nine Badrić.

Glazbenu produkciju potpisuju producenti P. Martinjak i Marko Gaćina.