Ima i posebnog gosta

Nije ''Šala'' da Saša Lozar ima novi video za novu plesnu bombu

Saša Lozar (Foto: Screenshot) Saša Lozar (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Nakon ''Tajno'' i ''Da'', ''Šala'' je treća u nizu koja nastavlja uspješno svoj autentični glazbeni smjer multitalentiranog Saše Lozara.

Novu pjesmu Saše Lozara prati šaren i dinamičan spot koji spaja zabavne s ironičnim i banalnim situacijama. Kombinirajući humoristične situacije, spot spaja nestvarne situacije kroz podijeljene ekrane koji međusobno imaju veze, ali uglavnom u mašti.

Pogledaj i ovo Dora 2024: Generalna proba prve polufinalne večeri borba za eurosong! Poznati su prvi finalisti Dore, evo kojih ćemo osam natjecatelja slušati u velikom finalu!

Ekskluzivna je vijest da Saša u pjesmi ima i gosta, a to je Baby Dooks iz Bolesne braće. Šala je lako pamtljiva pjesma, u pop-formi, atraktivnog vokalnog raspona Saše Lozara te autentičnog repa (rap) našeg dragog gosta Baby Dooksa.

David Vurdelja-Dooks ovaj put je potvrdio da je veliki glazbenik. Vraća nas u vrijeme Bolesne braće, popularnog rap-dvojca koji je trajno obilježio čitavu epohu na glazbenoj sceni.

Zato vjeruju da će unijeti dašak tog vremena, osvojiti mnogobrojna srca publike, kritike, kolega, urednika, klupsku i festivalsku scenu, te slušatelje radijskog etera u Hrvatskoj i u regiji.

''Šalu'' potpisuje veliki autor / tekstopisac / producent Predrag Martinjak Peggy , ujedno i autor pjesama poput ''Tajno, ''Da'' Saše Lozara, i mnogobrojnih hitova Massima i Nine Badrić.

Glazbenu produkciju potpisuju producenti P. Martinjak i Marko Gaćina. 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene