Dame su popularne, o njima se jako puno raspravljalo uvijek i sada. One su posebne, neukrotive, autentične, hrabre, snažne i nepredvidive. Saša Lozar upravo pjeva o jednoj takvoj L A D Y.

Galerija


Iz marljive glazbene radionice Saše Lozar i Agapa Music slušamo moderan, progresivan pop zvuk koji zadnjih par godina pomiče granice i postavlja nove standarde.

Vezani članci Saša i Marina Lozar Saša Lozar romantičnom objavom i fotkom iz kreveta supruzi Marini čestitao godišnjicu: "Sve se posložilo" Novi spot Saše Lozara Razigran i uvijek vokalno drugačiji Saša Lozar predstavlja novi spot "Dama", u kojem ima zanimljivo društvo

80-e i 90-e godine su na trajni način obilježile hrvatsku glazbenu scenu i u nedostatku funky disko glazbe, talentirani Saša Lozar je hrabro krenuo u tom smjeru, pronašao autentičan zvuk, te kvalitetno i dugotrajno osvojio radijski eter i vjerne slušatelje.

Dugogodišnji trud, veliki timski rad, ulaganje i mnogobrojne suradnje su izrodile velike hitove poput 365, Tajno, Da, Budi, Damu i druge. Koncerti Saše Lozara kojih na žalost trenutno nema, po pričama gradskih kuloara su pravi glazbeni doživljaji.

Lozar glazbeno pliva u svim smjerovima, od Jazz preko Soula do Pop –a, a ne krije na kojim je glazbenim imenima trasirao svoj put, poput velikog George Michela.

Funky Disko Remix "L A D Y" u novom aranžmanu i produkciji koju potpisuje dvojac Skansi &Joe2Shine, nosi dašak vremena 80-ih, 90-ih , istovremeno svježinu novog doba u kojem živimo.

Saša Lozar se našao u novoj ulozi kao autor tekstopisac za istoimeni hit te svojom koautorskom ulogom potvrdio još jednom koliko je glazba bitna u njegovom životu.

U krugu svoje obitelji ljetuje na otoku Drveniku, u prekrasnoj uvali i na osami, puneći baterije za nastavak svoje glazbene karijere i povratak na radno mjesto.

Objavila obiteljske fotografije s Ronaldom, ali glavna tema opet je na kraju bila njezina pozadina